Witold Kepinski - 08 oktober 2021

Bryte Blue wordt Microsoft Gold Partner Cloud Platform

Bryte Blue wordt Microsoft Gold Partner Cloud Platform image

Bryte Blue, een nieuwe organisatie in de markt met een volledige focus op Microsoft Azure, is benoemd tot Gold Partner van Microsoft op het gebied van cloud. In recordtijd behaald de organisatie hiermee de hoogste certificering beschikbaar voor Microsoft partners.

Enkel de top van de Microsoft partners zijn goud gecertificeerd. “Onze belangrijkste focus was om onze engineers op het hoogste niveau te certificeren en nog intensiever samen te gaan werken met Microsoft,” zegt Gerrit Tamboer, CEO van Bryte Blue, “Wij zijn ongelofelijk trots dat we deze status in minder dan 1,5 maanden hebben kunnen behalen. Een indrukwekkende prestatie van onze cloud engineers die zonder meer behoren tot de top van Nederland!”

De volgende stap voor Bryte Blue is om de ‘Kubernetes on Microsoft Azure Advanced Specialisation’ te behalen. “Nu we op het goud level gecertificeerd zijn laten we aan onze klanten en medewerkers zien dat we serieus bezig zijn met Microsoft Azure en hier de volgende stappen in zetten,” zegt Daniel Paulus, Azure MVP & Cloud Native Azure Expert bij Bryte Blye. “Onze kracht en specialisatie zit hem ook echt in Azure Kubernetes Service & Cloud Native software, dus dit is een logisch vervolg om onze expertise nog meer kracht bij te zetten.”

Bryte Blue richt met hun cloud native ambities in Microsoft Azure zich op zowel kleine als grote organisatie. Eerder hielpen zij al organisaties als Code24 en de Nederlandse Spoorwegen met de realisatie van hun Microsoft Azure ambities. Zo realiseert de organisatie een veilige Azure Kubernetes Service (AKS) omgeving voor alle reisinformatie teams.