Google zet Workday-applicaties wereldwijd breder in

08-10-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Google zet Workday-applicaties wereldwijd breder in

Google neemt aanvullende producten van Workday af ter ondersteuning van zijn werknemers over de hele wereld. Het gaat onder meer om Workday Adaptive Planning, Workday Extend, Workday Prism Analytics en Workday Strategic Sourcing. Daarnaast breidt Google het gebruik van Workday Human Capital Management (HCM) uit.

Organisaties moeten hun strategieën aanpassen om in te kunnen spelen op de zeer dynamische moderne markt. Daarom is het van groot belang dat ze beschikken over systemen die de benodigde datagedreven inzichten en flexibiliteit bieden om effectief personeel te werven en groeidoelstellingen te realiseren. Met Workday beschikt Google over één flexibel cloud-systeem om strategieën te plannen, uit te voeren, te analyseren én op te schalen. Zo kan het bedrijf voldoen aan de eisen van de snel veranderende wereld van vandaag. De bredere inzet van Workdays HCM-oplossingen helpt Google om talent optimaal te ondersteunen en persoonlijke ontwikkelingstrajecten te blijven stimuleren, terwijl ook de algemene HR-werkzaamheden verder worden gestroomlijnd.

'Ruggengraat van onze HCM-suite'

"We zijn enthousiast over onze samenwerking met Workday", zegt Arvind KC, vice president van corporate engineering voor People Operations bij Google. "Zij vormen de ruggengraat van onze HCM-suite en innoveren voortdurend op dit gebied. De verdere ontwikkeling van ons talent is cruciaal voor het succes van Google. We kijken er dan ook naar uit om onze samenwerking met Workday te verstevigen en de beste oplossingen te bouwen die voldoen aan de behoeften van onze medewerkers."

"In het huidige, snel veranderende bedrijfsleven investeren organisaties als Google in technologieën die in hoog tempo aangepast kunnen worden aan bedrijfsbehoeften en tevens kunnen meegroeien", zegt David Somers, group general manager, Office of the CHRO bij Workday. "Workday is daarin uniek, omdat we klanten laten plannen, uitvoeren, analyseren en opschalen in één omgeving. Dat is de reden waarom klanten als Google hun samenwerking met Workday blijven verstevigen naarmate ze hun digitale initiatieven uitbreiden."

Terug naar nieuws overzicht