Domino Data Lab krijgt honderd miljoen dollar kapitaalinjectie

06-10-2021 | door: Witold Kepinski

Domino Data Lab krijgt honderd miljoen dollar kapitaalinjectie

Nick Elprin, CEO en mede-oprichter van Enterprise MLOps-platform aanbieder Domino Data Lab, meldt dat zijn bedrijf 100 miljoen dollar aan financiering heeft opgehaald onder leiding van Great Hill Partners, bestaande investeerders Coatue Management, Highland Capital Partners en Sequoia Capital, plus een andere nieuwe investeerder: NVIDIA. 

"Met de financiering kunnen we de groei in het hele bedrijf versnellen, vooral in productontwikkeling, zodat we kunnen doorgaan met het bouwen van 's werelds beste Enterprise MLOps-platform", aldus Elprin.  

Met deze financiering is Domino bijvoorbeeld van plan om zijn integraties met NVIDIA te versterken: een team oprichten dat zich toelegt op het ondersteunen van klanten bij het opbouwen van concurrentievoordeel met NVIDIA-versnelde computeroplossingen. "Deze investering zal ons ook helpen om het beste talent aan te nemen om onze klanten te ondersteunen terwijl ze modellen centraal stellen in hun bedrijf. Wat me echt enthousiast maakt over deze investering, is de mogelijkheid die het Domino geeft om duizenden bedrijven te helpen bij het aanpakken van twee zeer verschillende zaken die momenteel in het bedrijfsleven gebeuren", aldus Elprin.

Terug naar nieuws overzicht