SoftwareONE neemt Britse SAP-specialist Centiq over

06-10-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

SoftwareONE neemt Britse SAP-specialist Centiq over

SoftwareONE, leverancier van end-to-end software en cloudtechnologieoplossingen, heeft Centiq overgenomen, een gecertificeerde SAP-servicepartner met hoofdkantoor in het VK. Als SAP Gold Service Partner en met de uitgebreide specialisatie voor SAP op Azure heeft Centiq uitgebreide capaciteiten op het gebied van professional en managed services, met name voor S/4HANA op Microsoft Azure.

De overname versterkt SoftwareONE's snelgroeiende SAP-serviceactiviteiten in Europa en de rest van de wereld via een team van hooggekwalificeerde SAP-cloudexperts.

Centiq, met hoofdkantoor in Nottingham, Groot-Brittannië, werd opgericht in 1998 en biedt uitgebreide professionele en beheerde services en oplossingen voor SAP in heel Europa. Centiq is een gecertificeerde SAP Services Partner, een erkende SAP Gold Partner en voerde in 2011 een van de eerste SAP HANA-implementaties uit in het VK.

De expertise van Centiq strekt zich ook uit tot Microsoft Azure: het bedrijf heeft het predicaat uitgebreide specialisatie voor SAP op Azure en is een van de meest ervaren Microsoft-partners wereldwijd op dit gebied. Centiq stelt zakelijke klanten in staat om de waarde van hun SAP-platform te vergroten door middel van op advies gebaseerde betrokkenheid, met een focus op het versnellen van waardecreatie, het minimaliseren van risico's en het optimaliseren van kosten.

Terug naar nieuws overzicht