WijVerhurenPrinters.nl trekt kapitaal aan

Duck den Hoed

06-10-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

WijVerhurenPrinters.nl trekt kapitaal aan

WijVerhurenPrinters.nl, de gelijknamige webshop voor Managed Print Services, heeft extra kapitaal aangetrokken voor verdere expansie. Joop Baas is met Baas Interholding II BV te Waddinxveen als investeerder toegetreden. “Daardoor zijn we in staat om nog sneller te groeien en te investeren in marketing en nieuwe websites, en uit te rollen naar andere landen,” aldus Duck den Hoed, oprichter en CEO van WijVerhurenPrinters.nl.

Den Hoed verwacht op korte termijn in een aantal Europese landen franchisenemers te kunnen aanstellen. Ook wordt het assortiment uitgebreid met het verkopen van printers (via wijverkopenprinters.nl) en het leveren van toner (via wijverkopeninkt.nl). te WijVerhurenPrinters.nl is drie jaar geleden gelanceerd en is erin geslaagd vier grote merken aan zich te binden: Canon, Epson, HP en Xerox. Den Hoed: “De fabrikanten hebben ingezien dat wij met WijVerhurenPrinters.nl een extra afzetkanaal bieden. Het loopt zo goed, dat wij de stap naar de omringende landen durven te maken.” 

Den Hoed: “Het was door het sluiten van kantoren ten gevolge van Corona spannend hoe onze business geraakt zou worden. Maar Corona pakte voor ons gunstig uit omdat men gedwongen was online te gaan - ook voor grotere printers - en dan kwamen ze ons vanzelf tegen. Daar kwam een sterke groei van de verhuur van apparaten voor de thuiswerkplek bij. Per saldo hebben we de dubbele groeicijfers vastgehouden.”

WijVerhurenPrinters.nl heeft dankzij thuiswerken de coronapandemie goed doorstaan. De succesformule wordt nu uitgerold naar België, Duitsland en daarna Frankrijk. Duck den Hoed, directeur/oprichter: “Het loopt zo goed, dat wij de stap naar de omringende landen durven te maken. WijverhurenPrinters.be is in maart van dit jaar live gegaan, met onmiddellijk business tot resultaat. Voor de Duitse markt heeft Den Hoed een lokale franchisenemer gevonden en er zijn afrondende besprekingen met een potentiële franchisenemer in Frankrijk."

Terug naar nieuws overzicht