BTG themabijeenkomst: 5G, ontwikkelingen, trends en usecases

06-10-2021

BTG themabijeenkomst: 5G, ontwikkelingen, trends en usecases
(13-10-2021)

Graag nodigt de BTG u uit voor een fysieke bijeenkomst over 5G, trends, ontwikkelingen en use cases. Je bent op woensdag 13 oktober vanaf 15.00 uur van harte welkom in het T-Mobile Innovation Centre in het stadion van FC Utrecht.

Verschillende sprekers nemen je mee in de mogelijkheden van 5G voor zakelijke gebruikers. Welke trends en ontwikkelingen zijn zichtbaar en vooral welke mogelijkheden zijn er met 5G. Richard Marijs van T-Mobile verzorgt de inleiding op dit onderwerp en verschillende use cases uit diverse branches worden gepresenteerd door Jos Maccabiani van Innovation Quarter. De laatste spreker is Toon Norp van TNO en hij geeft een update voor wat betreft 5G standaarden en de functionele mogelijkheden voor gebruikers.

Naast dit inhoudelijke gedeelte (15.00 – 17.00 uur) is er ook voldoende gelegenheid om weer fysiek te netwerken en met elkaar te spreken onder het genot van een hapje en een drankje (netwerkborrel 17.00 – 18.00 uur).

AANMELDEN: Ja, ik kom naar Utrecht op 13 oktober

Coronatoegangsbewijs

Wij bevinden ons deze dag in een horecagelegenheid en om iedereen optimaal en veilig van het programma te kunnen laten genieten, geldt toegang via coronatoegangsbewijs.

Terug naar nieuws overzicht