Commvault stelt Chris Herben aan als Field Marketing Manager Benelux

Chris Herben, Commvault

07-10-2021 | door: Martijn Kregting
Deel dit artikel:

Commvault stelt Chris Herben aan als Field Marketing Manager Benelux

Commvault heeft Chris Herben aangesteld als Field Marketing Manager voor de Benelux. Herben gaat zich bij de leverancier van zakelijke software voor cloud- en locatiegebaseerde databeheer richten op het vergroten van de naamsbekendheid en het behouden en versterken van partnerrelaties. Hij gaat nauw met partners samenwerken aan gezamenlijke campagnes in de regio die een bijdrage moeten leveren aan de groeiplannen van Commvault.

Herben is sinds 2000 actief in de IT-markt waar hij verschillende commerciële rollen bekleedde. Voordat hij aan de slag ging bij Commvault, was hij Director Global Partner Marketing bij Y Soft, waar hij verantwoordelijk was voor het leiden en managen van de wereldwijde partner marketingactiviteiten en initiatieven. Eerder had hij een soortgelijke rol bij Nuance Communications en Kofax, waar hij verantwoordelijk was voor zowel de partner- als end user marketing in de Benelux, DACH, ECEMEA en Nordics.

“Commvault begeeft zich in een groeimarkt waar momenteel veel gebeurt", stelt Herben over de reden voor zijn overstap. "Het bedrijfsleven worstelt niet alleen met de toename van ransomware, maar ook met het inzichtelijk maken van hun bedrijfsdata en de overstap naar de cloud."

Terug naar nieuws overzicht