Wavecrest Growth Partners investeert in Login VSI

04-10-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Wavecrest Growth Partners investeert in Login VSI

Login VSI, het bedrijf dat zich toelegt op het maximaliseren van de eindgebruikerservaring, heeft aangekondigd dat Wavecrest Growth Partners met succes een aanzienlijke groei-investering in het bedrijf heeft voltooid. De financiering zal worden gebruikt om alle aspecten van het bedrijf uit te breiden, met name verkoop, marketing en productinnovatie.

“Deze nieuwe investering geeft ons de uitgebreide middelen die nodig zijn om te voldoen aan de behoeften van onze wereldwijde ondernemingen, overheden en serviceproviders. We zijn zeer verheugd om samen te werken met Wavecrest, die ons zal helpen onze go-to-market-strategie en onze aanwezigheid op de Noord-Amerikaanse markt op te schalen.”

De moderne ondernemingen van vandaag hebben voortdurend inzicht nodig in de applicatie-ervaring die aan hun zakelijke gebruikers wordt geleverd, een behoefte die is gegroeid gezien de toename van werken op afstand als gevolg van de COVID-19-pandemie. Bedrijfskritieke applicaties worden ingezet in bedrijfsdatacenters (on-premises) en de cloud, waardoor de prestatievariabiliteit verder toeneemt en de behoefte aan digitale werkruimtetests in meerdere omgevingen toeneemt. Login VSI's vlaggenschip, Login Enterprise, is een geautomatiseerd testplatform dat de bedrijfscontinuïteit en applicatieprestaties garandeert en tegelijkertijd de risico's vermindert. Het test de desktop- en bedrijfsapplicaties van pre-productie tot productie, waardoor slechte prestaties en downtime worden geëlimineerd, de gebruikersproductiviteit wordt verhoogd en ondernemingen direct geld kunnen besparen.

"In de wereldwijd verbonden, cloud-enabled wereld van vandaag is het garanderen van de beschikbaarheid en prestaties van applicaties nog nooit zo uitdagend of belangrijker geweest", zegt Eric-Jan van Leeuwen, CEO van Login VSI. "Deze nieuwe investering geeft ons de uitgebreide middelen die nodig zijn om te voldoen aan de behoeften van onze wereldwijde ondernemingen, overheden en serviceproviders. We zijn zeer verheugd om samen te werken met Wavecrest, die ons zal helpen onze go-to-market-strategie op te schalen en onze aanwezigheid op de Noord-Amerikaanse markt."

Deepak Sindwani, Managing Partner bij Wavecrest Growth Partners en nieuw Login VSI-bestuurslid, beschrijft de investering en zei: "We zijn gerichte groei-investeerders en zien een ongelooflijke kans met Login VSI, aangezien de behoefte aan meer testen van eindgebruikerservaringen nog nooit zo groot is geweest . Het bedrijf heeft een uitzonderlijke lijst van klanten en partners, en we zijn verheugd om het team van Login VSI te helpen hun maximale potentieel te bereiken door middel van een collaboratieve en interactieve partnerschapsaanpak.”

Colin Doherty, vijfvoudig CEO van softwarebedrijf en Growth Partner bij Wavecrest Growth Partners, zal als onderdeel van de transactie ook toetreden tot de raad van bestuur van Login VSI.

Silverpeak LLP was de adviseur van Login VSI bij de transactie.

Terug naar nieuws overzicht