TIBCO verenigt data op intelligente wijze met een agile datastructuur

04-10-2021 | door: Redactie

TIBCO verenigt data op intelligente wijze met een agile datastructuur

TIBCO Software ontsluit het potentieel van realtime data om sneller en slimmere beslissingen te nemen en helpt klanten de meest complexe datagedreven uitdagingen op te lossen. Het bedrijf kondigt een evolutie aan van de mogelijkheden voor het verbeteren datakwaliteit in de nieuwe TIBCO DQ-productfamilie, samen met belangrijke verbeteringen aan TIBCO Data Virtualization en TIBCO EBX binnen het Unify-portfolio.

Met deze aankondigingen komt TIBCO tegemoet aan de uitdagingen van bedrijven op het gebied van databeheer. Hiermee kunnen bedrijven een flexibele datafabric samenstellen op elk cloudplatform, die niet beperkt wordt door silodata.

TIBCO DQ wordt de nieuwe productfamilie voor datakwaliteit en verbetert de huidige mogelijkheden die beschikbaar zijn in de hele TIBCO-datastructuur aanzienlijk, met ingebouwde kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) om kwaliteitsdetectie, -monitoring en anomaly-resolution te automatiseren. Dankzij de monitoringmogelijkheden houden data-engineers toezicht op de datakwaliteit in alle bronnen. Ook ondersteunt het geautomatiseerde remediation en volledig gecontroleerde workflows gericht op business users. Cloud-native containerondersteuning en SaaS-oplossingen helpen klanten bij het implementeren van datakwaliteit in elke public cloud, private cloud of on-premises.

Terug naar nieuws overzicht