Decos Technology Group neemt Doclogic over

05-10-2021 | door: Martijn Kregting
Deel dit artikel:

Decos Technology Group neemt Doclogic over

Doclogic (Meppel) maakt sinds 1 oktober deel uit van de Decos Technology Group. Doclogic levert oplossingen voor digitaal werken en is een belangrijke reseller van Decos. Het bedrijf is vooral actief in de zorgbranche, bij onderwijsinstellingen en ZBO’s. De Decos Technology Groep opereert onder andere in Nederland, India, de Nederlandse Antillen en Noord-Amerika en levert naast oplossingen voor informatiemanagement, zoals JOIN en Fixi, software development diensten. Met de overname wil Decos synergievoordelen bereiken op het gebied van clouddienstverlening en sales en marketing.

“De overname biedt ons de mogelijkheden om sneller in te spelen op de behoeften van onze klanten", vertelt Paul Veger, oprichter en Executive Chairman bij de Decos Technology Groep. "Doclogic is jaren geleden begonnen als een kleine partner van Decos en uitgegroeid tot onze grootste partner. Nu de omvang van Doclogic dusdanig is toegenomen, is het een goed moment om Doclogic onder de vleugels van Decos te brengen.” Herald Raat en Tom Buys, de vorige eigenaren van Doclogic, hebben beiden per 1 oktober hun taken neergelegd bij Doclogic.

Overname past binnen groeistrategie

De overname van Doclogic past binnen de bredere groeistrategie van Decos Technology Group, benadrukt CEO Daniël de Klerk: “De laatste jaren zijn veel nieuwe technologieën op de markt gekomen die mogelijkheden bieden met software die we eerder niet voor mogelijk hadden gehouden. Door een hoger schaalniveau zijn wij steeds beter in staat om deze technieken snel beschikbaar te maken voor onze klanten."
Via de harmonisering van sales en marketing wil Decos naast JOIN ook recente innovaties, zoals JOIN Samenwerken, en succesvolle oplossingen als Fixi en JOIN Klantcontact bij de klanten van Doclogic onder de aandacht brengen.

Voor klanten betekent deze overname volgens Decos daarnaast dat werkzaamheden in de cloud sneller verricht worden, omdat op dit vlak de processen worden samengevoegd. Doclogic zal verder opereren als zelfstandig label binnen de Decos Technology Groep. De accountmanagers van Doclogic blijven het vertrouwde aanspreekpunt voor de klanten.

Terug naar nieuws overzicht
Digital Workplace