Deloitte en OutSystems werken nauwer samen met AWS

04-10-2021 | door: Witold Kepinski

Deloitte en OutSystems werken nauwer samen met AWS

OutSystems, speler in moderne applicatieontwikkeling, en Deloitte Consulting LLP breiden hun 13-jarige alliantie uit met een Center of Excellence (COE). Dit is gericht op het leveren van cloud based industrie-oplossingen op wereldwijde schaal met behulp van Amazon Web Services (AWS). Deloitte, OutSystems en AWS bieden klanten de mogelijkheid om in een sneller tempo nieuwe, innovatieve bedrijfsapplicaties te ontwikkelen en te implementeren. Bovendien zijn hier minder middelen voor nodig dan ooit tevoren.

Alliantie Deloitte en OutSystems
Deloitte en OutSystems bundelden hun krachten voor het eerst in 2007 in Portugal. Sindsdien hebben ze meer dan honderd digitale transformatie- en softwareontwikkelingsprojecten opgeleverd in Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten, Canada en de Verenigde Staten, via meer dan driehonderd Deloitte-professionals die gecertificeerd zijn in OutSystems. Deloitte is een AWS Premier Consulting Partner die gespecialiseerd is in een groot aantal AWS-enabled bedrijfsoplossingen. Deze oplossingen kunnen elk efficiënt geïntegreerd worden om te voldoen aan de behoeften van de klant, waar en wanneer ze dat het meest nodig hebben.

Met deze nieuwe overeenkomst zal Deloitte US, de grootste Deloitte member firm, de Deloitte Global COE-Based Service Delivery en Software Productization Practice verbreden door gebruik te maken van het OutSystems ontwikkelplatform. Deze alliantie biedt klanten de mogelijkheid om project delivery inspanningen te vereenvoudigen en sneller business value te realiseren. Door de versnelde time-to-market, het reduceren van de doorlopende applicatie-ondersteuningen en ontwikkelingskosten, en door het vervangen van ineffectieve of inefficiënte applicaties en infrastructuur, wordt de transformatie versneld. Deloitte zal accelerators en assets in verschillende sectoren aanbieden om business value te leveren met behulp van het OutSystems-platform.

Klant het Rode Kruis Nederland
Het Rode Kruis Nederland maakte onlangs gebruik van de mogelijkheden van OutSystems, Deloitte en AWS om snel nieuwe applicaties te bouwen voor vrijwilligersbeheer en -coördinatie. De drie organisaties stelden het Rode Kruis in staat om massaal en effectief operaties op te schalen te midden van de toegenomen vraag en snel veranderende behoeften tijdens de COVID-19 pandemie.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud