AWS Amazon Managed Service for Prometheus is beschikbaar

02-10-2021 | door: Witold Kepinski

AWS Amazon Managed Service for Prometheus is beschikbaar

Amazon Web Services (AWS) kondigt de algemene beschikbaarheid aan van Amazon Managed Service voor Prometheus, een schaalbare en veilige beschikbare service die het voor klanten gemakkelijker maakt om gecontaineriseerde applicaties te bewaken. 

Amazon Managed Service voor Prometheus is volledig compatibel met open-source Prometheus en biedt hetzelfde bekende tijdreeksgegevensmodel en Prometheus Query Language (PromQL) die klanten tegenwoordig gebruiken om gecontaineriseerde applicaties te bewaken. 

Als een volledig beheerde service schaalt Amazon Managed Service voor Prometheus automatisch de infrastructuur die nodig is om operationele statistieken van gecontaineriseerde applicaties op te nemen, op te slaan en op te vragen. 

Amazon Managed Service voor Prometheus integreert ook met AWS Identity and Access Management (IAM) en AWS CloudTrail, zodat klanten de toegang tot gegevens gemakkelijker kunnen controleren en controleren. 

Er zijn geen voorafgaande verplichtingen of kosten om Amazon Managed Service voor Prometheus te gebruiken. Klanten betalen alleen voor de operationele statistieken die ze opnemen, opslaan en opvragen.

Terug naar nieuws overzicht