Martijn Kregting - 29 september 2021

Kappa Data voegt Cato SASE Cloud aan productportfolio toe

Kappa Data voegt Cato SASE Cloud aan productportfolio toe image

Kappa Data, value added distributeur, voegt de Cato SASE Cloud van Cato Networks aan zijn productportfolio toe. Met deze nieuwe samenwerking wordt Kappa Data naar eigen zeggen de eerste Benelux-distributeur met een cloud-native SASE-aanbod.

Cato claimt het pionierschap op het gebied van de convergentie van networking en security in de cloud. Afgestemd op Gartner's Secure Access Service Edge (SASE) framework, is Cato een SASE-platform dat SD-WAN en netwerkbeveiliging convergeert in een wereldwijde cloudservice. Cato stelt zo de toegang tot applicaties voor alle gebruikers en locaties te optimaliseren en beveiligen. Verder vervangt het legacy beveiligingsproducten en netwerkdiensten door een wendbaar en veilig wereldwijd toekomstbestendig netwerk.

Patrick Casteels, Managing Partner Kappa Data, stelt dat de distributeur een grote interesse heeft in nieuwe, innovatieve producten en technologieën. "De SASE-oplossing van Cato Networks is het antwoord op complexe en zeer kostbare IT-omgevingen, waardoor het uitermate interessant is voor onze resellers."

Mark Draper, EMEA Channel Director Cato Networks, stelt dat de onderneming al wel eindgebruikers-klanten had in de Benelux. "Met Kappa Data kunnen we ons partnerportfolio uitbreiden en meer Benelux-ondernemingen en ondernemingen met kantoren in de Benelux bedienen met het wereldwijde SASE-platform van Cato."