Eurofiber benoemt Pierre Cassier tot MD Eurofiber France

Pierre Cassier, Managing Director Eurofiber France

28-09-2021 | door: Martijn Kregting

Eurofiber benoemt Pierre Cassier tot MD Eurofiber France

Eurofiber heeft Pierre Cassier per 1 oktober benoemd tot Managing Director Eurofiber France. In deze nieuwe functie moet Cassier leiding geven aan de expansie van Eurofiber in Frankrijk, als onderdeel van Eurofiber's Europese groeistrategie.

Cassier (48) is al zijn hele carrière werkzaam in de internationale ICT- en telecomindustrie. Meest recentelijk was hij CEO van Expandium, een leverancier van netwerk-monitoringoplossingen, en CEO van Vedicis, een Frans bedrijf gespecialiseerd in Deep Packet Inspection (DPI) oplossingen, dat in 2019 door Expandium werd overgenomen. Eerder bekleedde Cassier leidinggevende functies bij onder meer FPS Towers, Sogetrel en Ericsson.

In de nieuwe functie van MD Eurofiber France zal Cassier een belangrijk lid zijn van het Executive Committee van de Eurofiber Group. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de expansiestrategie van de groep, zowel organisch als via fusies en overnames, in Frankrijk.

In 2019 betrad Eurofiber de Franse markt met de overname van de in Lille gevestigde bedrijven ATE, Eura DC en Eurafibre. Onlangs werden Lumos (Nantes), FullSave (Toulouse, Bordeaux) en Netiwan (Béziers, Montpellier, Nîmes) aan de Eurofiber Group toegevoegd. Deze acquisities vormen volgens Cassier een solide basis om de groei in Frankrijk te versnellen en een nationale speler op het gebied van FFTO te worden.

Terug naar nieuws overzicht