GNX benoemt Director of Support voor EMEA-regio

Maria del Pilar Raffay Torres, GNX

28-09-2021 | door: Martijn Kregting
Deel dit artikel:

GNX benoemt Director of Support voor EMEA-regio

GNX benoemt Maria del Pilar Raffay Torres als Director of Support voor de EMEA-regio. GNX is gespecialiseerd in internetconnectiviteit wereldwijd en first- en last-mile-toegangsoplossingen. Als Director of Support voor de EMEA-regio zal Maria het groeiende Network Support Team bij GNX leiden.

Maria Raffay is al langere tijd actief in de wereldwijde telecommunicatie-sector. Na het behalen van haar diploma als technisch ingenieur telecommunicatie, werkte ze in de IoT- en GPS-netwerkdomeinen voordat ze de bedrijfskritieke datacommunicatie-industrie betrad. De afgelopen 10 jaar was ze betrokken bij het oplossen van complexe technische problemen en het leiden van wereldwijde ondersteuningsteams. Raffay is Venezolaans/Spaanse en woont al 6 jaar in Nederland.

Rutger Bevaart, CEO en mede-oprichter van GNX, stelt verheugd te zijn over de komst van de nieuwe director of support. "Ze zal grote waarde toevoegen aan onze diensten door haar lange ervaring in het leveren van eersteklas ondersteuningservaringen aan veeleisende klanten over de hele wereld."

Terug naar nieuws overzicht