Nutanix en Citrix versterken samen toepassingen voor Future of Work

Nutanix en Citrix versterken samen toepassingen voor Future of Work

Nutanix en Citrix versterken samen toepassingen voor Future of Work

Nutanix en Citrix versterken samen toepassingen voor Future of Work

Nutanix en Citrix versterken samen toepassingen voor Future of Work

24-09-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Nutanix en Citrix versterken samen toepassingen voor Future of Work

Nutanix, speler in hybride multicloud computing, en Citrix Systems, bundelen hun krachten. De twee bedrijven kondigen een strategisch partnerschap aan waarmee ze veilige, on-demand en elastische toegang tot apps, desktops en gegevens zullen bieden vanaf elk device, op elke locatie en op elke schaal via Nutanix hyperconverged infrastructure (HCI) en hybride multicloud implementaties van Citrix DaaS en Virtual Apps & Desktops services.

"Organisaties blijven zoeken naar IT-oplossingen om de wendbaarheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid te ondersteunen die nodig zijn voor een hybride personeelsbestand", zegt Tarkan Maner, Chief Commercial Officer bij Nutanix. “Samen kunnen Nutanix en Citrix oplossingen voor werken op afstand leveren die kunnen worden ingezet in private en public clouds, waarbij de eenvoud van het Nutanix Cloud Platform, aangedreven door de HCI-software, wordt gecombineerd met Citrix Virtual Apps and Desktops -services, om werknemers te ondersteunen, waar ze zich ook bevinden.”

De twee partners zeggen hierin een succesvolle staat van dienst te hebben en bieden gezamenlijk externe werkomgevingen voor duizenden klanten, waaronder grote ondernemingen zoals Fairway Independent Mortgage Corporation, grote openbare instellingen zoals de Arizona State University en in verticale sectoren, waaronder gezondheidszorg, financiële diensten en meer.

De samenwerking houdt een aantal zaken in:

Nutanix wordt een voorkeurskeuze van Citrix voor hybride en multicloud-implementaties van HCI. Het Nutanix Cloud Platform levert een ideale IT-omgeving om Citrix Virtual Apps and Desktops-services in een hybride multicloud-omgeving te ondersteunen. Klanten zullen kunnen profiteren van de toonaangevende HCI van Nutanix, zowel on-premises als in de openbare cloud, door eenvoud, kostenvoordelen en een uniform beheerniveau te bieden, waardoor workloads over clouds kunnen worden overgedragen.

Citrix wordt de geprefereerde enterprise computing-oplossing voor eindgebruikers op het Nutanix Cloud Platform. Geleverd als onderdeel van Citrix Workspace, Citrix Virtual Apps & Desktops stelt organisaties in staat om gepersonaliseerde toegang te bieden tot de systemen, informatie en tools die hun werknemers nodig hebben in één, uniforme ervaring en dynamisch beveiligingsbeleid toe te passen op basis van het gedrag en de omgeving van een gebruiker, zodat ze kunnen werken wanneer, waar en hoe ze willen met het vertrouwen dat hun applicaties, informatie en apparaten veilig zijn. De oplossing is de virtuele desktopinfrastructuur toepassing voor duizenden Nutanix-klanten, waaronder de grootste wereldwijde ondernemingen, en klanten zullen hiervan kunnen profiteren om een uniform digitaal werkruimteplatform te creëren dat applicatie- en gegevensbeveiliging, IT-efficiëntie en productiviteit in alle verticale en gebruiksscenario's zo beloven Nutanix en Citrix.

Door nauwere samenwerking kunnen Nutanix en Citrix klanten volledig uitgebreide desktop-as-a-service (DaaS)-opties bieden waarmee ze hun Citrix-omgevingen die op het Nutanix Cloud Platform draaien, kunnen aanschaffen, implementeren en beheren, geleverd met de fabrikant van originele apparatuur ( OEM), wereldwijde systeemintegrator (GSI), serviceprovider (SP) en openbare cloudproviders op een efficiënte, kosteneffectieve manier en versnellen hun acceptatie van hybride multicloud-oplossingen.

De bedrijven zullen ook samenwerken aan go-to-market-programma's en -ondersteuning, product-roadmaps en klantenondersteuning. "Bedrijven over de hele wereld evolueren snel naar een hybride personeelsbestand", zegt Hector Lima, Executive Vice President en Chief Customer Officer bij Citrix. "Door ons partnerschap te versterken, kunnen Citrix en Nutanix klanten de juiste bouwstenen leveren om de overgang succesvol te maken en de voordelen te plukken die het kan bieden bij het aantrekken en behouden van talent, het opschalen van activiteiten en het creëren van concurrentievoordeel."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud