Redactie - 24 september 2021

HP lanceert nieuwe devices, beeldschermen en accessoires

HP lanceert nieuwe devices, beeldschermen en accessoires image

HP heeft zijn nieuwste devices, beeldschermen en accessoires geïntroduceerd, ontworpen voor mensen die technologie willen waarmee ze naadloos kunnen schakelen tussen productiviteit, creativiteit, entertainment en samenwerking – ongeacht de locatie.

HP Spectre x360 16-inch 2-in-1 laptop-pc

De HP Spectre x360 16-inch 2-in-1 laptop-pc , verkrijgbaar in nachtblauw met hemelsblauwe accenten en nachtzwart met lichtkoperen accenten, biedt een pc om gemakkelijk te consumeren, samen te werken en te creëren met de mensen en dingen waar je van houdt. Met videogesprekken als onderdeel van het nieuwe normaal, maakt de 16-inch laptop-pc met een geïntegreerde, intelligente 5 MP-camera het ook gemakkelijk om in te loggen met Windows Hello. De camera heeft een fysieke sluiter die wordt bediend met een sneltoets, met een schermweergave die wordt weergegeven in alle apps die de camera gebruiken om de gebruiker aan de status te herinneren voor extra veiligheid. De HP Spectre x360 16-inch 2-in-1 laptop-pc is uitgerust met HP GlamCam, een reeks functies die zijn ontworpen om het gebruik van uw camera bij het telefoneren en het gebruik van uw pc te verbeteren en te maximaliseren.

HP ENVY 34-inch alles-in-één desktop-pc

De HP ENVY 34 All-in-One desktop-pc is ontwikkeld voor creators. Pas meer van wat je leuk vindt in je creatieve proces met het 34-inch en 5k-scherm, in hoogte verstelbare display; het bredere scherm met zijn 21:9-verhouding micro-edge display vermindert de tijdverspilling bij het scrollen of schakelen naar verschillende vensters en stelt u in staat uw volledige aandacht op een enkele taak te richten. In combinatie met de nieuwe Windows 11 Snap Layouts kunt u eenvoudig meerdere documenten naast elkaar bekijken of snel een venster naar een specifiek deel van het scherm verplaatsen.

HP 11-inch tablet-pc

De HP 11-inch tablet-pc is een dun en licht apparaat dat is geoptimaliseerd voor aanraking en ontworpen voor productiviteit en creativiteit onderweg. Deel ervaringen in realtime met behulp van de 13 MP mechanische camera van de HP 11-inch tablet-pc waarmee gebruikers in een oogwenk van selfie-modus naar wereldweergavemodus kunnen gaan, of zelfs naar desktopweergave voor realtime delen tijdens video belt.

HP Palette

Het maken en delen van inhoud gebeurt vaak onderweg en kan een uitdaging zijn op meerdere apparaten. Daarom introduceert HP HP Palette – een digitale werkruimte voor creatievelingen om hun creatieve stroom te vereenvoudigen en biedt samenwerking tussen verschillende apparaten om sneller en gemakkelijker de dingen te creëren waar de gebruiker van houdt.

Andere Windows 11 devices

HP lanceert de 14-inch laptop-pc: multitasking op HP's lichtste 14-inch consumentenlaptop met optionele 4G LTE 35 , met razendsnelle connectiviteit en responsieve prestaties van het Snapdragon 7c Gen 2 Compute Platform, tot 8 GB LPDDR4-geheugen, 128 GB opslag, en tot 15 uur batterijduur.

HP omkeerbare beschermhoes : bescherm de investering in een pc in stijl met een kleurrijke hoes die ook gemakkelijk schoon te maken is en geschikt is voor 14- en 15-inch apparaten.

HP Pavilion All-in-One desktop-pc : ontmoet vol vertrouwen met de nieuwe Zoom Certified 24- of 27-inch AiO, die is voorzien van een 5 MP pop-up privacywebcam. Geweldig voor productiviteit of het streamen van een favoriete film, de AiO is verkrijgbaar met een Full of Quad HD-scherm 37 met een flikkervrij en antireflectiescherm met een filter voor weinig blauw licht en AMD Ryzen 5000-serie 38- processors.

HP All-in-One desktop-pc: cursussen en dagelijkse taken zijn kinderspel met de keuze uit een AMD Ryzen 5000-serie 38 of Intel-processor . Een stemming delen is gemakkelijker dan ooit, met een nieuwe emoji-toets die op het toetsenbord is geïntegreerd.

Naast de nieuwe premium- en mainstream-pc's van het bedrijf, zal HP later dit najaar ook apparaten met Windows 11 in zijn bestaande portfolio gaan verzenden .
Breng uw projecten en creaties tot leven met nieuwe HP beeldschermen

Met de HP U32 4K HDR-monitor kunnen enthousiaste makers elk detail zien en hun hele visie tot leven brengen. Deze 31,5-inch diagonale 4K HDR-monito heeft een nauwkeurig en levensecht, in de fabriek gekalibreerd kleurengamma met 99% sRGB en 98% DCI-P3, ideaal voor het bewerken van foto's of het maken van ingewikkelde ontwerpen. De HP M34d WQHD Curved Monitor is een volledig meeslepend 34-inch diagonaal scherm compleet met geïntegreerde luidsprekers en een WQHD-resolutie voor multitaskers om samen te werken terwijl ze werken of te genieten van het nieuwste entertainment met vrienden. Met 33% van de mensen die meer gefocust zijn bij gebruik van een groter scherm, is de HP U32 4K HDR-monitor ontworpen om makers elk detail te laten zien en hun visie tot leven te laten komen.

Prijzen en beschikbaarheid

De HP Spectre x360 16-inch 2-in-1 laptop zal naar verwachting vanaf oktober beschikbaar zijn op HP.com voor een startprijs van $ 1.639. 

De HP ENVY 34-inch All-in-One desktop-pc zal naar verwachting vanaf oktober verkrijgbaar zijn op HP.com voor een startprijs van $ 1.999.

De HP 11-inch tablet-pc zal naar verwachting in december beschikbaar zijn op HP.com voor een startprijs van $ 599. 

De HP 14 inch Laptop PC zal naar verwachting in oktober verkrijgbaar zijn bij Walmart. Prijzen zullen dichter bij beschikbaarheid worden verstrekt.

De HP Pavilion All-in-One desktop-pc zal naar verwachting in oktober beschikbaar zijn op HP.com voor een startprijs van $ 799.

De HP AiO All-in-One desktop-pc zal naar verwachting in oktober beschikbaar zijn op HP.com voor een startprijs van $ 749.

De HP U32 4K HDR-monitor zal naar verwachting in oktober beschikbaar zijn op HP.com voor een startprijs van $ 499.

De HP M34d WQHD gebogen monitor is nu verkrijgbaar op HP.com voor een startprijs van $ 529,99.

De HP omkeerbare beschermhoes is nu verkrijgbaar op HP.com voor $ 19,99.