CCS benoemt Winfried van Holland als nieuwe CTO

23-09-2021 | door: Redactie

CCS benoemt Winfried van Holland als nieuwe CTO

CCS heeft Winfried aangesteld als Chief Technology Officer (CTO). In deze rol is hij verantwoordelijk voor zowel Development als Operations. De focus zal liggen op het verder uitbouwen van het Digital Insurance Platform. Daarbij is veel aandacht voor het creëren van een state-of-the-art DevOps organisatie met bijbehorende certificeringen om klanten een veilige en “seamless” PaaS/SaaS oplossing te leveren.

“Data vrij beschikbaar maken en het regisseren van bedrijfsprocessen vanuit een centraal platform waarmee je innovatie versnelt, zijn de speerpunten van ons Digital Insurance Platform.” zegt Max Speur, CEO CCS. “Winfried heeft de uitdagende rol om ons Digital Insurance Platform uit te breiden zodat onze klanten hun digitale transformatie kunnen versnellen en klaar zijn voor embedded en realtime connected insurance’.

Van Holland komt van de Iddink Group waar hij als CTO verantwoordelijk was voor de DevOps van diverse high volume schoolinformatiesystemen voor leerlingen, ouders, docenten en schoolbesturen. Hij is al 25 jaar actief bij internationale softwarebedrijven in diverse verantwoordelijkheden. Winfried is gepromoveerd aan de TU Delft in de informatica.

“De huidige digitaliseringstrends vragen dat we onze klanten van oplossingen voorzien waarmee zij hun gebruikers en hun klanten beter en klantvriendelijker kunnen bedienen zoals bijvoorbeeld met het afsluiten en aanpassen van verzekeringen en het sneller en eenvoudiger afhandelen van claims. Het Digital Insurance Platform van CCS is daar ideaal op voorgesorteerd, zowel voor Nederland als internationaal. De gesprekken met CCS hierover maakten me gelijk enthousiast om hier met het team van CCS op door te pakken” zegt Winfried van Holland, CTO CCS.

Terug naar nieuws overzicht