Betty Blocks stelt Tom Pel aan als VP of People and Culture

Tom Pel, Betty Blocks

22-09-2021 | door: Witold Kepinski

Betty Blocks stelt Tom Pel aan als VP of People and Culture

Het no-code ontwikkelplatform Betty Blocks voegt voormalig Booking.com directeur Tom Pel toe aan het directieteam. Na de investering van 33 miljoen dollar deze zomer is dit de volgende stap van Betty Blocks in het verstevigen van de organisatie in zowel Europa als de USA.

Met de komst van Pel zet de organisatie in op talentontwikkeling, duurzame schaalvergroting van de organisatie en geeft het well being van collega’s de hoogste prioriteit. 

Tom Pel sluit zich aan bij Betty Blocks na ruim negen jaar onderdeel te zijn geweest van Booking.com, de grootste travel organisatie wereldwijd. In verschillende rollen was hij er  verantwoordelijk voor het HR-beleid en de groei van de organisatie. Terugkijkend op die periode ziet hij een aantal belangrijke overeenkomsten. “Betty Blocks heeft een uitgesproken visie op het gebied van software-ontwikkeling en is daarmee onderscheidend op de markt. Zo’n positie innemen vraagt om een bijzonder team, die deze visie deelt. Al tijdens mijn eerste kennismaking voelde ik de passie, ondernemerschap en de impact die deze organisatie gaat maken de komende jaren. Het is een team waar ik mij met plezier bij aansluit.” 

Terug naar nieuws overzicht