IGEL DISRUPT Unite Roadshow komt naar Utrecht

22-09-2021
Deel dit artikel:

IGEL DISRUPT Unite Roadshow komt naar Utrecht
(27-10-2021)

IGEL, leverancier van het next-gen edge besturingssysteem voor cloud workspaces en bekend om het hosten van DISRUPT EUC-evenementen sinds 2018, organiseert een reeks live DISRUPT Unite Cloud Workspaces Forum Roadshows in de Verenigde Staten en Europa, te beginnen op 23 september in Londen. Op 27 oktober dit jaar doet het evenement de Fabrique in Utrecht aan. De DISRUPT Roadshow biedt end user computing (EUC) professionals en eindgebruikers, ongeëvenaarde inzichten in de technologieën, best practices en innovaties om digitale werkers te ondersteunen in de nieuwe ‘work from anywhere’-wereld (WFX). Sponsoren en sprekers zijn onder andere VMware, Citrix en Microsoft.

“De werkende wereld verandert en end user computing beweegt mee. Om productief te kunnen zijn, hebben werknemers toegang nodig tot applicaties en data vanaf elke locatie en vanaf bijna elk device”, legt Enit Nichani, Vice President van Global Alliance en Event Marketing bij IGEL, uit. “Tijdens onze Disrupt live roadshows leggen we de nadruk op nieuwe technologieën, strategieën en mogelijkheden voor computing in het nieuwe WFX-tijdperk. We hebben de afgelopen 18 maanden tientallen succesvolle virtuele evenementen georganiseerd, maar er is veel vraag naar persoonlijke en regionale evenementen om de EUC-community weer écht samen te brengen. We zijn dan ook blij dat we, voor het eerst sinds februari 2020, terug kunnen keren naar face-to-face-evenementen, in 11 steden. Zo brengen we de experts uit de sector dicht bij huis en geven inspirerende en inzichtelijke presentaties die EUC-professionals niet willen missen.”

De DISRUPT Unite Cloud Workspaces Forum Roadshow zal in september en oktober 2021 11 steden aandoen, waaronder Utrecht. Ander locaties zijn onder meer Londen (23 september), Frankfurt (30 september) en New York (20 oktober).

“DISRUPT is een van de grootste en beste onafhankelijke evenementen op de EUC-kalender waar meerdere ecosysteempartners, klanten en community partners samenkomen,” zegt James Hsu, Product Manager voor Citrix Systems. “Ik heb in het verleden zowel evenementen in Noord-Amerika als in EMEA bijgewoond en ik ben erg blij dat ik op deze evenementen meer kan vertellen over de toekomst van Citrix Digital Workspaces.”

Het evenement bevat inspirerende keynote-sessies en inzichtelijke break-out-sessies, maar ook levendige paneldiscussies over EUC-strategieën in het WFX-tijdperk. De evenementenexpo biedt daarnaast technische toegang tot product- en service-informatie van de diverse evenementsponsors, waaronder AWS, Citrix, Microsoft, VMware, ControlUp, DeviceTRUST, EPOS, ezeep, Lakeside, Lenovo, LG Business Solutions, Liquidware, LoginVSI, Nerdio, PrinterLogic, Process Fusion, NComputing, OnLogic, Tricerat en IGEL.

Registratie voor de Roadshows is nu mogelijk via https://disrupteuc.com/unite-2021.

Zorg ervoor dat u zich snel registreert, want IGEL geeft een DISRUPT-rugzak weg aan geregistreerde deelnemers zolang de voorraad strekt.

Uiteraard zal er rekening gehouden worden met de geldende corona-maatregelen tijdens dit event. Om het evenement bij te wonen, heeft u een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs van herstel nodig.

Terug naar nieuws overzicht