F5 koopt cloud security specialist Threat Stack

21-09-2021 | door: Witold Kepinski

F5 koopt cloud security specialist Threat Stack

F5 neemt voor 68 miljoen dollar Threat Stack over, een speler in cloudbeveiliging en workloadbescherming. De applicatie- en API-beveiligingsoplossingen van F5 in combinatie met de cloudbeveiligingsmogelijkheden en -expertise van Threat Stack zullen de zichtbaarheid van de applicatie-infrastructuur en workloads verbeteren, waardoor het voor klanten gemakkelijker wordt om consistente beveiliging in elke cloud toe te passen.

"Applicaties vormen de ruggengraat van de moderne bedrijven van vandaag en het beschermen ervan is essentieel voor onze klanten", zegt Haiyan Song, EVP of Security bij 5. "Threat Stack brengt technologie en talent met zich mee die de beveiligingsmogelijkheden van F5 zullen versterken en onze visie op adaptieve applicaties zullen versterken met bredere cloudwaarneming en bruikbare beveiligingsinzichten voor klanten."

De bedreigingen rond de meeslepende digitale ervaringen van vandaag groeien en applicaties zijn een brandpunt voor cybercriminelen - aanvallen, fraude en verstoorde klantervaringen kosten bedrijven meer dan $ 100 miljard per jaar. Deze ervaringen worden in toenemende mate mogelijk gemaakt door applicaties die over meerdere omgevingen zijn verspreid en diep met elkaar verbonden zijn via API's. Dit vergroot de potentiële toegangspunten voor aanvallers aanzienlijk en vereist meer zichtbaarheid en context om bedreigingen te identificeren en te neutraliseren. Organisaties staan voor de enorme uitdaging om digitale innovatie te versnellen om concurrerend te blijven en tegelijkertijd een breder scala aan geavanceerde tegenstanders en toenemende complexiteit te verminderen.

De missie van F5 is om adaptieve applicaties aan te drijven die klanten in staat stellen om buitengewone digitale ervaringen te beveiligen en te leveren. Een kernprincipe van adaptieve applicaties is hun vermogen om zichzelf te beschermen door bedreigingen in realtime te detecteren en te beperken. Threat Stack's proactieve risico-identificatie en realtime detectie van bedreigingen in combinatie met de uitgebreide applicatie-inzichten en -controles van F5 zullen de levering van deze mogelijkheid voor onze klanten versnellen.

Terug naar nieuws overzicht
Security