Nieuwe versie Appian Low-Code Automation Platform

21-09-2021 | door: Redactie

Nieuwe versie Appian Low-Code Automation Platform

Appian onthulde onlangs de nieuwste versie van het Low-Code Appian Automation Platform. De nieuwe versie maakt het sneller en efficiënter om bedrijfsapplicaties te bouwen door belangrijke verbeteringen in low-code data, volledige automatiseringsfunctionaliteit, user interface (UI)-creatie en applicatie-implementatie.

Bedrijfsdata kunnen langzaam en moeilijk te managen zijn voor allerlei organisaties. Het bouwen van low-code apps is makkelijk en een visueel proces, maar het integreren van data vereist nog steeds veel databasevaardigheden. De Appian low-code data architectuur geeft de data op een intelligente en automatische wijze een nieuwe vorm voor optimale prestaties op basis van uw applicatieontwerpen. Gebruikers kunnen data overal vandaan halen, zonder deze te hoeven migreren.

Het Appian platform maakt het visueel combineren, uitbreiden en modelleren van relaties tussen verschillende gegevensbronnen, en automatisch optimaliseren van gegevens voor prestaties mogelijk, zonder codering of databaseprogrammering.

De nieuwste versie van Appian maakt het eenvoudiger om enterprise data te ontsluiten, aan elkaar te relateren en te transformeren, aldus Appian.

Terug naar nieuws overzicht