Sentia wordt lid van Dutch Cloud Community

Edwin Kennedy, Chief Commercial Officer van Sentia Nederland

17-09-2021 | door: Witold Kepinski

Sentia wordt lid van Dutch Cloud Community

Dutch Cloud Community maakt bekend dat Sentia zich aansluit bij haar brancheorganisatie. De toetreding van Sentia tot het netwerk betekent dat zich wederom een toonaangevende partij aansluit. Sentia is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de markt voor IT Services & Cloud in Nederland. Ook in Europa heeft het bedrijf een sterke groei doorgemaakt. De toetreding van Sentia tot het netwerk van Dutch Cloud Community onderstreept het belang van een sterke en georganiseerde cloudsector in Nederland.

Ruud Alaerds, managing director van Dutch Cloud Community is trots op deze stap: “Met Sentia als nieuw lid van onze brancheorganisatie, is een bedrijf uit de buitencategorie nu opgenomen in het netwerk. Sentia was natuurlijk al geen onbekende voor ons. Goede contacten zijn er altijd al geweest tussen Sentia en de overige leden binnen onze community.”

Edwin Kennedy (foto), Chief Commercial Officer van Sentia Nederland: “Wij werken graag samen met partijen uit de markt en voelen ons thuis bij Dutch Cloud Community. Het is fijn om tot een netwerk te behoren waar het belang van IT op alle niveaus erkend en gerepresenteerd wordt. Naast de public cloud, investeren wij ook actief in onze private Sentia Cloud, een perfecte oplossing of combinatie voor klanten met specifieke wensen voor hun workload. Wij investeren graag in de Nederlandse markt, ondermeer via deze nieuwe samenwerking en onze cloud oplossingen.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud