VMware benoemt Kit Colbert tot CTO

Kit Colbert

17-09-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

VMware benoemt Kit Colbert tot CTO

VMware stelt Kit Colbert aan als nieuwe Chief Technology Officer (CTO). Colbert kwam in 2003 bij VMware in dienst als de sturende kracht achter de ontwikkeling en levering van de vMotion- en Storage vMotion features in VMware vSphere. Gedurende zijn loopbaan bij VMware bekleedde hij meerdere functies, waaronder CTO Cloud, General Manager van VMware’s Cloud-Native App-business, CTO voor VMware’s End-User Computing Business en als hoofdarchitect voor de VMware vRealize Operations Suite.

Als onderdeel van zijn nieuwe rol geeft Colbert vorm aan de technische visie van VMware en de transformatie naar een cloud- en abonnementsgerichte R&D-organisatie. Zijn takenpakket omvat het bevorderen van research en development, het aansturen van het VMware Engineering Services-team, het Design/UX-team en de ESG-inspanningen van het bedrijf.

“Met veel plezier verwelkomen we Kit in de functie van CTO bij VMware. Kits passie, bewezen technologische kennis en uitstekende leiderschapscapaciteiten zullen een belangrijke rol spelen bij het bevorderen van onze innovatiemotor en bij onze research- en development”, zegt Raghu Raghuram, CEO bij VMware.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People