HP: Bas van der Loo beste proposal manager

Bas van der Loo

16-09-2021 | door: Witold Kepinski

HP: Bas van der Loo beste proposal manager

HP’s Bas van der Loo, Tender Consultant HP Inc., is verkozen tot beste proposal manager van het jaar tijdens het APMP NL jaarcongres, 9 september 2021. Tijdens het event gingen sprekers en experts in gesprek over de toekomst van de digitale offerte versus de papieren variant.

De offerte, tender, is de afgelopen jaren een steeds belangrijker onderdeel van de samenwerking tussen leveranciers en inkopers. De digitalisering en tevens de sturende werken voor duurzamer inkopen heeft daarbij een grote vlucht genomen.

Het APMP over Bas: hij laat zien dat hij een significante bijdrage heeft geleverd door zich te verdiepen in de klant en daarnaast het bidmanagement van HP verder te professionaliseren. Dat in combinatie met de technologie van HP heeft de winratio significant laten stijgen. De visie, de samenwerking met het team en partners zorgen ervoor dat de hij klanten uitstekend weet te overtuigen.

Robert van het Hof, HP Sales Manager MPS: “De ruimte die Bas neemt, de verdiepingsslag die hij maakt voor onze klanten is bewonderenswaardig. Het centraal stellen van de klant en inzicht krijgen in de daadwerkelijke behoefte van de klantwens hebben geleid tot een enorme verdieping van de klant kennis.

Door klanten in het voortraject te voorzien van nieuwe inzichten levert dit in veel gevallen een voorkeur op voor HP. Met de oplossingen en het advies vanuit HP hebben we in het meerdendeel van de gevallen een oplossingen aan kunnen dragen, welke direct bij heeft kunnen dragen aan de bedrijfsdoelstelling van de klant.

Zo is duurzaamheid steeds belangrijker geworden en Bas weet hierbij de juiste vertaling te maken van de behoefte van de klant en de duurzaamheids strategie van HP die hier sinds de oprichting in 1939 een leidende rol in neemt. Zo kunnen we klanten direct helpen bij het verhogen van de security en het verlagen van de duurzaamheids footprint dmv onze printing en computing oplossingen.

Ook IDC onderkent de leidende positive van HP op het gebied van duurzaamheid. Vorige week benoemde IDC HP tot nummer 1 in de Sustainability Index voor meest duurzame technologie leverancier.

Terug naar nieuws overzicht