SkyKick krijgt kapitaal voor uitbouw cloud automation software

15-09-2021 | door: Witold Kepinski

SkyKick krijgt kapitaal voor uitbouw cloud automation software

SkyKick, leverancier van no-code en low-code cloud automation software voor Information Technology Services Providers (ITSP's), heeft aangekondigd dat het een financiering van 130 miljoen dollar heeft afgesloten, waarmee het in totaal kapitaal verhoogd tot meer dan 200 miljoen dollar.

De vraag naar het nieuwste product van SkyKick - Cloud Manager - is het afgelopen jaar met meer dan 1.000% gestegen, wat de snelle groei voor SkyKick's andere cloudautomatiserings- en gegevensbeschermingsproducten ondersteunt. De markt voor Cloud Managed Services zal naar verwachting groeien tot 116 miljard dollar in 2025 met een jaarlijkse groei van 13,3%.

Van MKB-bedrijven wordt verwacht dat ze Cloud Managed Services in een nog hoger tempo gaan gebruiken, gedreven door hun behoefte om de operationele kosten te verlagen en bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Als gevolg hiervan zullen IT-serviceproviders hun cloudondersteuning en beveiligingsmodellen snel blijven uitbreiden om aan deze behoefte te voldoen.

Aangezien MKB's SaaS-applicaties en cloudoplossingen zoals Microsoft 365, Zoom, Salesforce en Google Apps blijven gebruiken, zullen ITSP's wereldwijd jaarlijks naar schatting 500 miljoen arbeidsuren besteden aan IT-cloudbeheer. SkyKick is een speler in deze categorie van IT-cloudbeheer en -automatisering, met een productportfolio dat wordt gebruikt door meer dan 30.000 ITSP's, waaronder CDW, GoDaddy, Vodafone, Deutsche Telekom, Dustin en SHI.

“We staan nog aan het begin van cloudautomatisering in de MKB-markt. We zijn verheugd om deze volgende stap te zetten in onze visie om 's werelds krachtigste automatiseringsplatform uit te bouwen voor de IT-serviceproviders die hen bedienen", aldus SkyKick-medeoprichters en co-CEO Todd Schwartz en Evan Richman in een gezamenlijke verklaring. "Dit kapitaal zal worden gebruikt om innovatie in ons hele productplatform te stimuleren en om de inspanningen van ons team om IT-partners over de hele wereld te versterken, te versnellen."

Terug naar nieuws overzicht