Witold Kepinski - 13 september 2021

DocuSign boekt sterke stijging in omzet

DocuSign boekt sterke stijging in omzet image

DocuSign, aanbieder van een eSignature-oplossing en onderdeel van de DocuSign Agreement Cloud, heeft de resultaten bekendgemaakt voor het fiscale kwartaal dat eindigde op 31 juli, 2021 

De totale omzet bedroeg 511,8 miljoen dollar, een stijging van 50% op jaarbasis. De inkomsten uit abonnementen bedroegen 492,8 miljoen dollar, een stijging van 52% op jaarbasis. Het nettoverlies bedraagt 25,5 miljoen dollar.

"Ik ben trots op hoe ons team de zich ontwikkelende COVID-bedrijfsomgeving is blijven volgen en onze meer dan een miljoen klanten en meer dan een miljard gebruikers vooruit heeft geholpen. Dit heeft geleid tot sterke prestaties voor ons bedrijf, weerspiegeld in onze 50% jaar-op-jaar omzetgroei in het tweede kwartaal", zegt Dan Springer, CEO van DocuSign. Hij vervolgt: "Organisaties van alle soorten en maten maken gebruik van de kracht van de Agreement Cloud om het meest fundamentele proces van zakendoen - het overeenkomstproces - te digitaliseren, te beginnen met eSignature. In samenwerking met onze klanten elimineren we papier en automatiseren we end-to-end overeenkomstprocessen en het mogelijk maken van betere ervaringen in de economie van overal."