SentinelOne ziet jaarlijkse terugkerende omzet groeien

Tomer Weingarten, medeoprichter en CEO van SentinelOne

13-09-2021 | door: Witold Kepinski

SentinelOne ziet jaarlijkse terugkerende omzet groeien

SentinelOne maakt de financiële resultaten bekend voor het tweede kwartaal van het fiscale jaar 2022, dat eindigde op 31 juli 2021. De totale omzet bedroeg 45,8 miljoen dollar in het tweede kwartaal van fiscaal jaar 2022, een stijging van 121 procent vergeleken met 20,7 miljoen dollar in dezelfde periode van fiscaal jaar 2021. Het nettoverlies bedroeg 68,16 miljoen dollar.

Het totaal aantal klanten groeide jaar-op-jaar met meer dan 75 procent tot meer dan 5.400 klanten op 31 juli 2021.

“Al onze inspanningen zijn gericht op het beschermen van onze klanten tegen cyberaanvallen in een steeds digitaler wordende samenleving. Cybersecurity moet autonoom zijn - dat is wat we hebben gebouwd. Het moet met een nog hogere snelheid, grotere schaal en grotere nauwkeurigheid presteren dan wat er nu bestaat”, zegt Tomer Weingarten (foto), medeoprichter en CEO van SentinelOne. “Onze IPO was een belangrijke mijlpaal en is slechts het begin van de kans die voor ons ligt. Ik ben blij met het succes en de groei die we in het tweede kwartaal hebben gerealiseerd.”

“SentinelOne presteerde buitengewoon goed in Q2. Onze jaarlijkse terugkerende omzet kwam uit op 198 miljoen dollar, waarbij de jaar-op-jaar groei versnelde tot 127 procent”, aldus Dave Bernhardt, CFO. "Het is vooral bemoedigend om de brede kracht van ons bedrijf te zien, met recordaanwinsten van klanten, grote klanttransacties en netto retention-percentages."

Brief aan aandeelhouders
SentinelOne heeft ook een brief aan aandeelhouders gepubliceerd. De brief geeft een verder inzicht in de resultaten voor het tweede kwartaal van het fiscale jaar 2022 en volledige financiële vooruitzichten voor het fiscale jaar 2022.

Terug naar nieuws overzicht
Security