Witold Kepinski - 10 september 2021

Dell tweakt aanbod voor gegevensbescherming en cyberweerstand

Dell tweakt aanbod voor gegevensbescherming en cyberweerstand image

Dell heeft zijn security aanbod uitgebreid om betere cyberweerstand aan de edge, in core datacenters en in multi-cloudomgevingen te garanderen zoals de oplossingen Dell EMC PowerProtect Cyber Recovery en Dell EMC PowerScale met Superna Eyeglass Ransomware Defender.

Nieuwe software en managed services omvatten:

Dell EMC PowerProtect Data Manager voegt Transparent Snapshots toe om organisaties een nieuwe en unieke manier te bieden om hun VMware virtuele machines (VM) op schaal te beschermen. Door back-ups op VM-image-niveau te vereenvoudigen en te automatiseren en door minder infrastructuur te vereisen, levert Transparent Snapshots tot vijf keer snellere back-ups en tot vijf keer minder VM-latentie [4], waardoor organisaties de beschikbaarheid van VM-gegevens effectief en efficiënt kunnen garanderen.

Dell EMC PowerProtect-apparatuur met Smart Scale helpt organisaties met het beheren van meerdere databeschermingsmiddelen op exabyteschaal, zodat IT-medewerkers weloverwogen beslissingen kunnen nemen over hun capaciteitsbehoeften en de datagroei kunnen bijhouden. Met Smart Scale kunnen klanten meerdere apparaten als één pool configureren, waardoor ze grote datasets in één entiteit kunnen zien en beheren - maar liefst 32 PowerProtect-apparaten en meer dan drie exabytes aan logische capaciteit. Organisaties kunnen hun resources maximaliseren en kosten besparen dankzij proactieve bewaking en vereenvoudigd beheer van back-upgegevens.

Dell Technologies Managed Services for Cyber Recovery Solution helpt organisaties om consistente activiteiten te stimuleren en het risico op dataverlies te beperken door Dell-experts de dagelijkse activiteiten van de cyber recovery vault te laten beheren en herstelactiviteiten te laten ondersteunen. Deze beheerde services bouwen voort op het portfolio van Dell voor advies, implementatie en support van cyberherstel en helpen klanten deze essentiële capaciteit te beschermen en te beheren.

Beschikbaarheid

Dell EMC PowerProtect Data Manager met Transparent Snapshots wordt dit kwartaal wereldwijd beschikbaar zonder extra kosten voor klanten met bestaande onderhoudscontracten

Dell EMC PowerProtect appliances met Smart Scale zit vandaag in de technologiepreviewfase en zal naar verwachting begin 2022 beschikbaar zijn

Dell Technologies Managed Services voor Cyber Recovery Solutions is vanaf vandaag wereldwijd beschikbaar