Keesing Technologies stelt Jan Lindeman aan als algemeen directeur

09-09-2021 | door: Witold Kepinski

Keesing Technologies stelt Jan Lindeman aan als algemeen directeur

Keesing Technologies, speler op het gebied van identiteitsverificatie, heeft de benoeming aangekondigd van Jan Lindeman als nieuwe algemeen directeur van zijn wereldwijde bedrijf.

Na de overname van het bedrijf door IN Groupe, de wereldwijde specialist in veilige identiteit en digitale diensten, vorig jaar, is Keesing onderdeel geworden van de strategische ambitie van het Franse bedrijf om een leidende speler te zijn in identiteit en veilige digitale diensten wereldwijd. Om voort te bouwen op deze strategie en deze te integreren in zijn eigen missie om de meest betrouwbare en toegankelijke oplossingen voor identiteitsverificatie te bieden die beschikbaar zijn, heeft Keesing een nieuwe algemeen directeur aangesteld met een bewezen staat van dienst om de groei van het bedrijf te stimuleren.

De nieuwe algemeen directeur, Jan Lindeman, zal de rol met onmiddellijke ingang op zich nemen en zal zich richten op de verdere ontwikkeling en uitbreiding van Keesing's productsuite voor identiteitsverificatie en geavanceerde technologieën om te voldoen aan de behoeften van de huidige markt en de trends van morgen.

Terug naar nieuws overzicht
Security