Netskope benoemt Raphaël Bousquet tot EMEA baas

09-09-2021 | door: Redactie

Netskope benoemt Raphaël Bousquet tot EMEA baas

Netskope, speler in SASE security diensten, heeft de benoeming aangekondigd van de veteraan Raphaël Bousquet uit de beveiligings- en netwerkindustrie als Senior Vice President, EMEA en LATAM. Bousquet zal verkoop- en veldteams in verschillende van de snelstgroeiende regio's van Netskope aansturen, bijdragen aan de ambitieuze wereldwijde groei-inspanningen van het bedrijf en de enorme vraag van klanten naar Netskope's Secure Access Service Edge (SASE) -architectuur ondersteunen.

Bousquet, een hoog aangeschreven verkoopleider, heeft decennialang leiding gegeven aan goed presterende, cross-functionele teams. Hij brengt naar Netskope diepgaande kennis van beveiligings- en netwerktechnologieën, het ecosysteem van channelpartners, cloud-, SaaS- en Zero Trust-oplossingen, en go-to-market-strategie voor bedrijven die snel groeien.

"Netskope bedient veel van de grootste en meest invloedrijke organisaties ter wereld, waaronder meer dan 30 van de Fortune 100, met de meest complete SASE-oplossing in de branche", zegt Dave Peranich, President, Go-to-Market, Netskope. "We zijn erg verheugd om een uitzonderlijke verkoopleider van Raphaël's algemeen erkende kaliber aan te nemen om deze volgende groeifase in EMEA en LATAM te stimuleren."

Bousquet was meest recentelijk Vice President, EMEA South, Israel & Alps bij Palo Alto Networks, waar hij in een periode van vijf jaar met succes de inkomsten en teams met meer dan 600% liet groeien. Daarvoor bekleedde Bousquet 15 jaar lang meerdere managementfuncties bij Cisco, onder meer in de Verenigde Staten en Europa.

“Ik heb gezien hoe snel Netskope zichzelf heeft neergezet als leider, zowel op het gebied van visie als uitvoering, en heb uit de eerste hand gehoord van zowel klanten als topanalisten dat de combinatie van timing, oplossing en cultuur ongeëvenaard is bij andere beveiligings- en netwerkbedrijven die achter de enorme SASE-kans,” zei Raphaël Bousquet. “De vraag naar de Netskope Security Cloud als onderdeel van een goede SASE-architectuur is ongekend hoog in EMEA en LATAM. Ik ben erg verheugd om me bij Netskope te voegen in deze volgende fase van het groeitraject.”

Netskope trok onlangs 300 miljoen dollar aan nieuwe investeringen aan , waarmee het een post-money waardering van 7,5 miljard dollar bereikte, bovenop een snelle groei in wat volgens toonaangevende analisten tegen 2024 een totale adresseerbare markt van 30 miljard dollar zal zijn. Bousquet is de laatste van verschillende go-to-market investeringen en benoemingen van uitvoerend leiderschap voor Netskope, waaronder leiders van Palo Alto Networks, Fortinet, FireEye, Riverbed en meer.

Netskope blijft ook de dekking van zijn NewEdge Security Private Cloud uitbreiden over de hele wereld, inclusief EMEA en LATAM. Als 's werelds grootste, best presterende private beveiligingscloud, biedt NewEdge carrier-grade connectiviteit en realtime, inline beveiligingsservices, waardoor beveiliging overal en altijd aan de rand kan worden geïmplementeerd.

Terug naar nieuws overzicht
Security