Dorothee de Backer wordt Head of Product bij Trust

08-09-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Dorothee de Backer wordt Head of Product bij Trust

Per 1 september is Dorothee de Backer de nieuwe Head of Product bij Trust International , een merk voor digitale lifestyle-accessoires. Ze wordt verantwoordelijk voor Productstrategie, R&D, Product- en Verpakkingsontwerp, Category Management en (Product) Duurzaamheid.

De Backer heeft meer dan 25 jaar ervaring in regionale en wereldwijde productmanagement- en productmarketingmanagementfuncties bij Philips en Harman International (JBL/Harman Kardon). In haar nieuwe rol bij Trust maakt ze deel uit van het leiderschapsteam en zal ze zich richten op de transitie naar een consistent en duurzamer productaanbod.

“Dorothee brengt waardevolle ervaring met zich mee in wereldwijde bedrijfsontwikkeling, gespecialiseerd in de ontwikkeling van nieuwe producten en go-to-market-strategieën. We zijn erg verheugd om haar aan boord te hebben”, zegt Rogier Volmer, CEO van Trust International.

“Trust maakt al producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en heeft een groot potentieel. Het is mijn ambitie om meer focus, consistentie en duurzaamheid in het productaanbod te brengen en zo een toch al sterke productportfolio verder te versterken”, aldus Dorothee de Backer.

Trust heeft onlangs aangekondigd dat het fundamentele stappen zet in zijn missie om het dagelijks leven te vereenvoudigen met slimme en duurzame oplossingen. Met zijn Clevergreen- initiatief voert het bedrijf veel projecten uit met betrekking tot de milieu-impact van zijn producten, verpakkingen en activiteiten. Trust streeft ernaar de recycleerbaarheid te verbeteren, al sterk het afval en plastic dat in haar producten en verpakkingen wordt gebruikt, te verminderen en meer gebruik te maken van materialen uit hernieuwbare bronnen.

Terug naar nieuws overzicht