Witold Kepinski - 06 september 2021

Jan Lammers belicht toekomst F1 voor IT-beslissers en Managers

Jan Lammers belicht toekomst F1 voor IT-beslissers en Managers image

Jan Lammers (foto), Autocoureur & Sportief Directeur Dutch F1 Grand Prix Zandvoort, geeft op 7 oktober in Utrecht een keynote tijdens het Future of Business Technology - Leaders of Innovation event van Dutch IT Channel. Thema van zijn keynote is 'Hoe ziet de F1 eruit in 2030?'. Jan Lammers gaat na zijn keynote in gesprek met redactielid en moderator Marco van der Hoeven. Hierbij kan ook het publiek vragen stellen. IT-beslissers, innovatie managers en andere leidinggevenden die met technologie te maken hebben kunnen zich gratis inschrijven voor het event. Naast Jan Lammers kunnen ze luisteren naar andere sprekers die de laatste trends en ontwikkelingen rond Data & AI belichten.

De vierde editie van The Future of Business Technology - Leaders in Innovation, met dit jaar een focus op ‘Data & AI’, is begin mei 2021 van start gegaan. In een reeks interviews en talkshows met thought leaders op het gebied van innovatie, publiceren de platformen Dutch IT-channel en Executive People in samenwerking met Rocking Robots inspirerende interviews, video’s en andere content. Lees hier de speciale uitgave van The Future of Business Technology over trends en ontwikkelingen rond Data & AI.

Gartner analist en CIO Panel 

Het Future of Business Technology wordt op 7 oktober afgesloten met een event en interessant programma. Rob de Kleijnen, directeur-uitgever Dutch IT Channel: “Op 7 oktober staat het thema data & AI centraal tijdens het event Future of Business Technology, ‘Leaders of innovation' dat zal plaatsvinden in Pathé theater Leidse Rijn onder de dan geldende COVID-19 regels. Onder leiding van dagvoorzitter en moderator Danny Frietman zijn er diverse interessante keynotes, van onder andere Gartner analist Pieter den Hamer, die de laatste trends rond Data en AI belicht. Danny Frietman gaat in een CIO Innovatie panel in gesprek met IT-leiders waaronder CBR CIO Bob van Graft. Verder zal Irakli Beridze, directeur van het United Nations Interregional Crime and Justice Research Institute (UNICRI) ingaan op de manier waarop criminelen gebruik maken van AI. We belichten ook Nederlandse AI innovaties met sprekers van onder andere Techleap.nl en de Nederlandse AI Coalitie."

Het afsluitende event is uitsluitend toegankelijk voor IT decision makers. 

VIA DEZE LINK KUNT U ZICH INSCHRIJVEN VOOR HET EVENT THE FUTURE OF BUSINESS TECHNOLOGY