Corelight ontvangt kapitaal voor uitbouw netwerkdetectie- en responsplatform

06-09-2021 | door: Witold Kepinski

Corelight ontvangt kapitaal voor uitbouw netwerkdetectie- en responsplatform

Corelight, leverancier van het eerste open netwerkdetectie- en responsplatform (NDR) in de branche, heeft aangekondigd dat het 75 miljoen dollar heeft opgehaald in Series D-investering onder leiding van Energy Impact Partners (EIP).

Eerdere investeerders Accel , General Catalyst , Insight Partners en Osage University Partners deden ook mee, evenals nieuwe investeerder HIG Growth Partners en strategische investeringen van Capital One Ventures , CrowdStrike Falcon Fund en Gaingels . Corelight heeft tot nu toe in totaal 160 miljoen dollar opgehaald, waarbij deze laatste ronde de versnelling van zowel de wereldwijde marktaanwezigheid als de ontwikkeling van nieuwe gegevens en cloudaanbiedingen heeft aangewakkerd.

Corelight is het snelst groeiende NDR-platform en bedient verdedigers van enkele van 's werelds grootste financiële instellingen, retail- en zorgorganisaties, leveranciers van kritieke infrastructuur en overheidsinstanties. Voortbouwend op meer dan 20 jaar open source-ontwikkeling en gemeenschapsgestuurd inzicht, biedt Corelight beveiligingsteams 's werelds beste netwerkbewijs, zodat ze onderzoeken snel kunnen afsluiten, zelfs als incidenten jaren teruggaan.

"Deze nieuwste investering is niet alleen een krachtige bevestiging van de categorie netwerkdetectie en -respons, maar ook van ons open source-erfgoed, datagerichte benadering en toewijding aan klantensucces", zegt Brian Dye, CEO van Corelight. "Ik ben dankbaar voor het partnerschap van onze investeerders terwijl we organisaties over de hele wereld helpen over te stappen op een datagestuurde beveiligingsstrategie."

Terug naar nieuws overzicht
Security