Witold Kepinski - 06 september 2021

Epatra en HiSense sluiten strategische samenwerking

Epatra en HiSense sluiten strategische samenwerking image

Epatra Benelux kondigt een strategisch partnerschap aan met Hisense voor wat betreft de distributie van de in- en outdoor LED-oplossingen van Hisense in de Benelux. Hisense is een hightechbedrijf, opgericht in 1969 en een wereldwijde speler op het gebied van zakelijke LED-oplossingen zoals interactieve, digital signage, window facing, video wall en outdoor displays. Het creëren van een krachtige visuele beleving in combinatie met een uitstekende kwaliteit is uitgangspunt bij alle ontwikkelingen.

Hans de Blois, General Manager Epatra Benelux: “Epatra Benelux en haar partners zien een groeiende behoefte aan betaalbare in- en outdoor LED-oplossingen. Hisense heeft een ruime line-up, die vanuit de hardware-, software- en servicebehoefte van Epatra perfect past bij onze visie. Hisense heeft een groot aantal (internationale) referenties, die tot de verbeelding spreken en zeker zullen helpen bij een goede en snelle adoptie van dit unieke merk bij alle partners van Epatra.”

Menno van der Kraan, Country Sales Manager Hisense Benelux: “Hisense en Epatra hebben dezelfde visie op service en werkwijze. Ook zal Hisense snel meer portfolio lanceren. Deze samenwerking biedt een mooie kans voor Hisense om samen met Epatra verder te groeien in de Benelux-markt op het gebied van in- en outdoor LED oplossingen.”