HPE boekt meer as a service orders

Antonio Neri, president en CEO van Hewlett Packard Enterprise.

03-09-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

HPE boekt meer as a service orders

Hewlett Packard Enterprise (HPE) kondigt de financiële resultaten voor het derde kwartaal, eindigend op 31 juli 2021. De omzet steeg met 3 procent naar 6,9 miljard dollar. De nettwinst bedroeg 392 miljoen dollar.

De Anual Recuuring Revenue (ARR) van 705 miljoen dollar, een stijging van 33 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar en de totale as-a-Service-orders stegen met 46 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Op basis van de sterke vraag van klanten en recente overwinningen, herhalen we onze 2020 Securities Analyst Meeting ARR-richtlijn van 30-40% samengesteld jaarlijks groeipercentage van fiscaal jaar 2020 tot fiscaal jaar 2023.

GAAP-brutomarges van 34,5 procent, een stijging van 420 basispunten ten opzichte van de vorige -jaar en non-GAAP brutomarges van 34,7 procent, een stijging van 420 basispunten ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

“Wij leverden een zeer indrukwekkende Q3 prestaties, gekenmerkt door een sterke order groei, uitgebreid marges en vrije kasstroom registreren”, zegt Antonio Neri (foto), president en CEO van Hewlett Packard Enterprise. "Ik ben verheugd om te zien hoe onze gedifferentieerde portfolio resoneert met de markt, en onze edge-to-cloud-strategie zorgt voor een verbeterd momentum voor ons."

"De gevolgen van de pandemie blijven de verschuiving die we jaren geleden voorspelden naar een edge-centric, cloud-enabled en data-gedreven wereld versnellen", vervolgde hij. “Bedrijven hebben nu meer dan ooit behoefte aan veilige connectiviteit, snellere inzichten uit data en een cloudervaring overal. We verwachten dat die trends zich voortzetten. Digitale transformatie is niet langer een prioriteit, maar een strategische noodzaak.”

"We verhogen onze verwachtingen voor het hele jaar opnieuw om het aanhoudende momentum in de vraagomgeving en onze sterke uitvoering weer te geven", aldus Tarek Robbiati, EVP en CFO van Hewlett Packard Enterprise. "Dit is de vierde verhoging van onze vooruitzichten sinds onze Securities Analyst Meeting in oktober 2020."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud