Witold Kepinski - 02 september 2021

C3 AI en Google Cloud werken nauwer samen

C3 AI en Google Cloud werken nauwer samen image

C3 AI en Google Cloud hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd om organisaties in meerdere sectoren te helpen bij het versnellen van hun toepassing van kunstmatige intelligentie (AI) oplossingen. Volgens de overeenkomst zullen de wereldwijde verkoopteams van beide bedrijven samen de zakelijke AI-applicaties van C3 AI verkopen, die draaien op Google Cloud.

Het volledige portfolio van C3 AI's Enterprise AI-applicaties, inclusief branchespecifieke AI-applicaties, C3 AI Suite, C3 AI CRM en C3 AI Ex Machina, is nu beschikbaar op de wereldwijde, veilige en low-latency-infrastructuur van Google Cloud, waardoor klanten om C3 AI uit te voeren op de schoonste cloud in de branche.

In de toekomst zal C3 AI ook nauw samenwerken met Google Cloud om ervoor te zorgen dat zijn applicaties volledig gebruikmaken van de nauwkeurigheid en schaal van meerdere Google Cloud-producten en -mogelijkheden, waaronder Google Kubernetes Engine, Google BigQuery en Vertex AI, waardoor klanten ML-modellen kunnen bouwen en implementeren sneller en effectiever.

De zakelijke AI-applicaties van C3 AI, gebouwd op een gemeenschappelijk fundament van de infrastructuur, AI, machine learning (ML) en data-analysemogelijkheden van Google Cloud, zullen een aanvulling vormen op en samenwerken met Google Cloud's portfolio van bestaande en toekomstige brancheoplossingen.