Liquidware maakt onderdeel uit van de moderne digitale werkplek van RAM-IT

01-09-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Liquidware maakt onderdeel uit van de moderne digitale werkplek van RAM-IT

Sinds begin 2021 heeft RAM Infotechnology (RAM-IT) de oplossingen van Liquidware definitief opgenomen in het multi-cloud framework eCumulus. Dit vormt de basis voor de digitale werkplekken voor zorgpersoneel en de client.

Liquidware biedt oplossingen die voorzien in alle elementen van werkplekbeheer die nodig zijn voor een ultieme gebruikerservaring, voor zowel fysieke, virtuele als Cloud-werkplekken. Binnen eCumulus van RAM-IT spelen de producten van Liquidware een belangrijke rol voor het snel en flexibel kunnen aanpassen van de Microsoft configuratie en profiel instellingen van de werkplekken bij klanten van RAM-IT.

Morteza Esteki – VP Sales EMEA bij Liquidware: “RAM-IT is een innovatieve organisatie met technisch goed geschoolde medewerkers met een customer-first mentaliteit. We zijn daarom ook trots dat onze oplossingen onderdeel uitmaken van de moderne digitale werkplek van RAM-IT voor de zorg. Op deze manier voorzien we duizenden zorgmedewerkers iedere dag van een toekomstbestendige werkplek die aan de eisen voldoet die de diversiteit van de organisatie met zich meebrengt.”

Wouter Levenbach - Directeur Projecten en Innovatie van RAM-IT: ”Liquidware maakt vast onderdeel uit van ons multi-cloud framework eCumulus. De producten geven de toegevoegde waarde die we zoeken en als bedrijf is Liquidware een prettige organisatie om mee samen te werken, waar wij makkelijk mee kunnen schakelen en verdere wensen en product ontwikkelingen kunnen afstemmen’.

Terug naar nieuws overzicht