Dutch Cloud Community verwelkomt DirectVPS als nieuw lid

Simon Besteman, managing director bij brancheorganisatie Dutch Cloud Community

31-08-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Dutch Cloud Community verwelkomt DirectVPS als nieuw lid

Dutch Cloud Community maakt bekend dat cloudleverancier DirectVPS, zich aansluit als lid. DirectVPS is een bekende naam in de cloud & hosting sector en dus ook een goede toevoeging aan het netwerk van Dutch Cloud Community, de brancheorganisatie voor de hosting, cloud, VOIP en MSP service providers actief op de Nederlandse markt.

“We verwelkomen DirectVPS als gespecialiseerd bedrijf dat haar ervaring en specifieke kennis toe zal gaan voegen aan het grote netwerk dat Dutch Cloud Community is. DirectVPS levert zowel Virtuele- en dedicated servers, een eigen OpenStack project, Kubernetes, hosted Kopano groupware en talloze andere diensten vanuit eigen Nederlandse clouds. Als cloud intergrator hebben zij al meerdere klanten mogen begeleiden in de digitale transitie naar de cloud. Daarmee is het een interessant bedrijf voor onze sector.” aldus Simon Besteman (foto), managing director bij brancheorganisatie Dutch Cloud Community.

Larry Kos, Eigenaar DirectVPS: “Innovatie staat centraal bij de service die wij aan onze klanten leveren. Wij zijn altijd opzoek naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cloud-computing. Het is voor ons dan ook niet meer dan logisch om ons nu aan te sluiten bij Dutch Cloud Community, wat ons betreft een netwerk van bedrijven die samen innoveren en de nieuwste ontwikkelingen implementeren. Wij kijken er naar uit om een actieve bijdrage te leveren aan de brancheorganisatie en daarmee aan de gehele sector.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud