Witold Kepinski - 01 september 2021

Peter Mesker wordt managing partner bij Sky Networks

Peter Mesker wordt managing partner bij Sky Networks image

Cybersecurity specialist Sky Networks versterkt per 1 september 2021 het team door het toetreden van Peter Mesker als managing partner. In de rol van solution architect zet Peter zijn kennis en ervaring in om enerzijds de visie en strategie van Sky Networks verder te ontwikkelen en anderzijds bestaande en nieuwe klanten te adviseren in hun digitale transformatie.

“We zijn een team van top cybersecurity specialisten in een groeiende markt, waar de behoefte ligt om organisaties te begeleiden bij de beveiliging van gebruikers, clouds, netwerken en applicaties. Als jonge ambitieuze speler groeien we hard. Met de komst van Peter Mesker kunnen wij onze groeidoelstellingen en ambities nog sneller realiseren”, aldus Peter Smits, managing partner van Sky Networks.

De keuze van Peter Mesker voor Sky Networks is wellicht verassend. Zelf zegt hij hierover: “Ik wil graag betrokken zijn bij een groeiende onderneming op het gebied van cybersecurity waar bewust gekozen wordt voor kwaliteit en klantgerichtheid, waar ik mijn jarenlange ervaring en netwerk kan inzetten voor het beste resultaat. Ik hecht veel waarde aan integriteit, korte lijnen en snel schakelen. Deze vind ik terug in de passie en drive van het Sky Networks team”.

Doordat het merendeel van de middelgrote Nederlandse security specialisten inmiddels is opgeslokt door grote generalistische partijen, zijn enterprise klanten genoodzaakt om voor specialistische kennis en maatwerk op zoek te gaan naar een nieuwe partner.
Met het zorgvuldig geselecteerde portfolio van producten en eigen diensten biedt Sky Networks een alternatief.

Peter is een ervaren CTO en cybersecurity architect. In zijn vorige rol als medeoprichter van SecureLink Nederland is hij klantgericht en nauw betrokken geweest als CTO, visionair/architect bij complexe beveiligings- en infrastructuurarchitecturen. Met een zeer pragmatische instelling richt hij zich altijd op het vinden, adviseren en realiseren van de beste technische oplossing voor de klantomgeving. Het creëren van as-a-service oplossingen en Managed Security Services is een speciaal aandachtsgebied, naast het realiseren van een adaptieve beveiligingsarchitectuur ter ondersteuning van digitale transformatie.