Comcast Business koopt SDN en cloud specialist Masergy

26-08-2021 | door: Witold Kepinski

Comcast Business koopt SDN en cloud specialist Masergy

Comcast Business heeft aangekondigd dat het een overeenkomst heeft getekend voor de overname van Masergy, een speler uit Plano, Texas, op het gebied van software defined networking (SDN) en cloudplatforms voor wereldwijde ondernemingen.

De overname versnelt de toenemende groei van Comcast Business ten dienste van grote en middelgrote bedrijven, met name in de VS gevestigde organisaties met wereldwijde activiteiten op meerdere locaties.

Met meer dan twintig jaar ervaring en innovatie in beheerde netwerk-, cloud- en beveiligingsdiensten, is Masergy uitgegroeid tot een grote leverancier van bedrijven over de hele wereld – met meer dan 1.400 klanten in bijna 100 landen. De combinatie van het geavanceerde glasvezelnetwerk van Comcast Business en de diensten van Masergy zal klanten van Comcast Business in staat stellen hun internationale activiteiten en netwerken efficiënter en veiliger te beheren aldus de twee partners.

Masergy maakt veilige applicatieprestaties mogelijk via het netwerk en de cloud met Managed SD-WAN, Unified Communications as a Service (UCaaS), Call Center as a Service (CCaaS) en Managed Security-oplossingen. Masergy is de afgelopen vijf jaar erkend als een "Visionair" in Gartner's Magic Quadrant for Global Network Services.

“Namens iedereen bij Masergy zijn we verheugd om lid te worden van de Comcast Business-familie en zijn we erg enthousiast over het volgende hoofdstuk van Masergy. We zijn ervan overtuigd dat we samen ons serviceaanbod voor bedrijven van elke omvang aanzienlijk kunnen verbeteren in hun reis naar de cloud”, aldus Chris MacFarland, voorzitter en CEO van Masergy.

De overname van Masergy door Comcast Business is onderworpen aan de goedkeuring van de regelgevende instanties en andere gebruikelijke voorwaarden. De financiële voorwaarden van de overname zijn niet bekendgemaakt.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud