Integra BCS sluit zich aan bij de Dutch Cloud Community

Ruud Alaerds, Managing Director van Dutch Cloud Community

26-08-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Integra BCS sluit zich aan bij de Dutch Cloud Community

Integra Business Continuity Solutions (BCS), de cloudprovider die met slimme DRaaS-, BaaS- en IaaS-oplossingen voor IT-bedrijfscontinuïteit zorgt, maakt vandaag bekend dat ze zich aansluiten bij de Dutch Cloud Community, de branchevereniging voor Nederlandse aanbieders van hosting-, cloud- en internetdiensten.

Anton Davelaar, Managing Director van Integra BCS: “Het afgelopen jaar is meer dan duidelijk geworden dat de Nederlandse economie behoefte heeft aan een stabiele en goed functionerende cloud- en hostingsector. We hebben daarom besloten om ons aan te sluiten bij de Dutch Cloud Community, waar het delen van kennis en ervaringen tussen cloudproviders centraal staan. Vanuit Integra BCS delen we graag onze expertise en omgekeerd leren wij ook graag van onze branchegenoten. Deze kennisverrijking draagt op een positieve manier bij aan onze missie om bedrijfscontinuïteit te waarborgen bij organisaties.”

Ruud Alaerds (foto), Managing Director van Dutch Cloud Community: “We zijn blij dat Integra BCS zich bij ons heeft aangesloten. De afgelopen jaren heeft het bedrijf een aanzienlijke groei doorgemaakt. Ze voldoen aan de toenemende vraag naar een Nederlandse partij die goede en betaalbare backup, datarecovery en IaaS oplossingen voor managed serviceproviders aanbiedt. Integra BCS is niet alleen een specialist die beschikt over veel kennis en ervaring op het gebied van bedrijfscontinuïteit in bijvoorbeeld het geval van dataverlies bij calamiteiten maar ook en partij die het volledige spectrum van cybercriminaliteit begrijpt en kan vertalen naar begrijpbare oplossingen. Integra BCS is hiermee een waardevolle aanwinst voor de Dutch Cloud Community.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud