Hitachi Vantara tweakt DataOps software aanbod

21-08-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Hitachi Vantara tweakt DataOps software aanbod

Hitachi Vantara , de dochteronderneming van Hitachi Ltd. voor digitale infrastructuur, gegevensbeheer en analyse en digitale oplossingen, heeft de algemene beschikbaarheid aangekondigd van de volgende generatie Lumada DataOps Suite.

Het portfolio van software voor gegevensbeheer en analyse is ontworpen om bedrijven te helpen snel gegevens te identificeren en te gebruiken om de klantervaringen te verbeteren en een bron van concurrentievoordeel te bieden - van klant-, operationele en productinformatie tot compliance en fraudebeheer.

De Lumada DataOps Suite helpt de kosten van databewerkingen te verlagen door AI te gebruiken om betrouwbare data snel in handen te geven van data-analisten en bedrijfsleiders, aldus Hitachi Vantara.

Lumada is Hitachi's geavanceerde digitale oplossingen en diensten om data om te zetten in inzichten die digitale innovatie stimuleren. De Lumada DataOps Suite is een modulair softwareplatform met data-integratie, data-analyse, datacatalogisering en edge intelligence-tools die helpen bij het verbinden van data, assets en mensen om innovatie te stimuleren. De Lumada DataOps Suite is gebouwd met een moderne cloud-native architectuur en biedt een schaalbare basis voor verschillende Lumada-softwareproducten die op en neer kunnen worden gedraaid over meerdere cloudproviders, waardoor de flexibiliteit om gegevensactiviteiten op schaal te beheren wordt vergroot en de kosten worden verlaagd door implementaties in containers.

De Lumada DataOps Suite biedt een logische datastructuur in één enkel platform en consolideert gegevens over silo's, bedrijfstakken en applicaties heen om een compleet overzicht van bedrijfsbrede gegevens te creëren. Door AI te gebruiken om processen zoals gegevensontdekking en catalogisering te automatiseren, worden de risico's verlaagd en de opslagkosten verlaagd, omdat gegevens intelligent worden gelabeld, beheerd en naar kruisverwijzingen worden verwezen voor inspanningen op het gebied van versiebeheer en deduplicatie. Nu tijdrovende handmatige taken zijn geautomatiseerd, kunnen beheerders analyseteams selfservicetoegang bieden tot uitgebreide, vertrouwde gegevens voor beter geïnformeerde besluitvorming.

Terug naar nieuws overzicht