Witold Kepinski - 18 augustus 2021

Appian neemt Lana Labs over

Appian neemt Lana Labs over image

Appian heeft de overname aangekondigd van Lana Labs, ontwikkelaar van het LANA Process Mining Platform. Lana staat bekend om haar expertise in complexe bedrijfsprocessen, krachtige AI- en machine learning-gestuurde procesanalyse, eenvoudige data-integratie en gebruiksgemak. Lana-klanten besteden minder tijd aan het consolideren van gegevens en meer tijd aan het ontdekken van procesinefficiƫnties.

Met de toevoeging van native process mining kan Appian nu 's werelds meest complete Low-Code Automation Suite leveren . Het LANA-platform heeft een toonaangevend eigen algoritme voor machine learning dat de analyse van de meest complexe zakelijke workflows automatiseert, waardoor bedrijven slimmer en efficiƫnter worden. Appian is een leider in low-code procesmodellering en automatisering.

De inzichten die worden verkregen uit procesanalyse kunnen worden gebruikt om missiekritieke applicaties in te zetten met het Appian-platform. Het resultaat kan een bruikbare en continue procesoptimalisatie zijn met mensen, systemen en gegevens verenigd in dezelfde workflow.