Avaya neemt CTIntegrations over

18-08-2021 | door: Witold Kepinski

Avaya neemt CTIntegrations over

Avaya, speler in oplossingen voor het verbeteren en vereenvoudigen van communicatie en samenwerking, heeft aangekondigd dat het CTIntegrations heeft overgenomen, een gespecialiseerd bedrijf voor de ontwikkeling en systeemintegratie van contactcenters in Austin, Texas. CTIntegrations biedt Avaya extra digitale mogelijkheden voor zijn uitgebreide klantenbestand in contactcenters en zal het Avaya OneCloud AI-aangedreven ervaringsplatform verder verbeteren.

CTIntegrations is het bedrijf achter CT Suite en zijn connectoren, en maakte deel uit van het Avaya DevConnect-partnerecosysteem, met diepgaande expertise in het Avaya OneCloud-platform en inzicht in de veranderende behoeften van zijn klanten. Veel huidige Avaya-klanten profiteren momenteel van de CT Suite-mogelijkheden die tegenwoordig in hun Avaya-contactcenters kunnen worden geïntegreerd.

"We zijn verheugd dat het CTIntegrations-team zich bij Avaya voegt", zegt David Austin, GVP, Corporate Development, Avaya. “Het enorme talent dat ze meebrengen en hun diepgaande domeinexpertise in Avaya's contactcenterplatform zal onmiddellijk waarde toevoegen aan onze innovatiemotor en onze Avaya OneCloud CCaaS-oplossing een boost geven. Deze overname speelt ook een sleutelrol bij de ondersteuning van ons algemene Avaya OneCloud-platform buiten CCaaS, zodat klanten ten volle kunnen profiteren van ons configureerbare cloudplatform met extra bouwstenen voor oplossingen die zijn geoptimaliseerd om aan hun specifieke behoeften te voldoen.”

Terug naar nieuws overzicht