Martijn Kregting - 11 augustus 2021

Bart Fehmers nieuwe directeur van Centric Managed Services

Centric heeft oud-IBM-topman Bart Fehmers aangesteld als managing director van de divisie Managed Services. Fehmers zal de IT-outsourcingtak van Centric leiden vanaf 16 augustus.

Fehmers brengt ruim dertig jaar IT-ervaring mee. Hij heeft die ervaring onder meer opgedaan bij IBM in verschillende internationale rollen, waaronder General Manager Global Technology Services in de Benelux. In zijn laatste functie was Fehmers actief bij Broad Horizon als Managing Director Cloud & Platform Services.

“Met Bart Fehmers halen we veel ervaring binnen op het gebied van Managed IT Services”, stelt Johan Taams, CEO Centric. “We verwachten dat we, samen met onze strategische partners, de ontwikkeling van ons Managed Services-portfolio verder kunnen versnellen.”

Met Managed Services ben je het zenuwstelsel van de klant, stelt Fehmers. “Die klant rekent op onze professionaliteit, 24/7 dienstverlening, maar ook advies over de toekomst. Verreweg de meeste klanten willen graag een nog rijker palet aan diensten afnemen. Voor een deel zijn dergelijke diensten al beschikbaar en voor een ander deel worden die nog ontwikkeld. Ik kijk ernaar uit om hieraan bij te dragen.”