Kris Warreyn volgt Jos Vermeylen op als CEO Arcadiz

Jos Vermeylen (l.) en Kris Warreyn.

Kris Warreyn volgt Jos Vermeylen op als CEO Arcadiz

06-08-2021 | door: Martijn Kregting

Kris Warreyn volgt Jos Vermeylen op als CEO Arcadiz

Arcadiz-oprichter en CEO Jos Vermeylen draagt de de operationele leiding van de Belgische telecom solution provider over aan Kris Warreyn. Vermeylen heeft een carrière van 40 jaar in de telecom en IT achter de rug, waarvan 22 jaar bij Arcadiz. Het bedrijf, dat ondertussen meer dan 30 werknemers telt, richtte 10 jaar geleden ook een kantoor op in Nederland.

Vermeylen, ingenieur van opleiding, begon zijn carrière als International Account Manager bij Telindus en zette daarna zijn loopbaan in leidinggevende functies verder bij Infonet en ADC Telecommunications.
In juni 1999 startte Jos Vermeylen samen met CTO Marc Vandeputte, Arcadiz Telecom in Leuven op. Vanaf augustus draagt hij zijn operationele taken over. Vermeylen blijft wel nauw betrokken bij de strategische positionering van het bedrijf door zijn functie binnen de Raad van Bestuur en als hoofdaandeelhouder.

“Arcadiz is ontstaan vanuit mijn passie voor telecom en technologische vooruitgang", vertelt Vermeylen. "Technologie kan echter niet op zichzelf staan. Daarom is de complementaire ondersteuning van bijzondere mensen en de uitbouw van een bijzonder team één van de belangrijkste factoren die ervoor zorgen dat Arcadiz staat waar het de dag van vandaag staat. Ons hoofddoel: een meerwaarde creëren en blijven creëren, voor al onze Stakeholders. Daarom zijn we zo succesvol gegroeid."

Per 3 augustus heeft Kris Warreyn de fakkel overgenomen. Warreyn is al langere tijd actief in de telecomwereld, onder meer als CEO van Alpha Networks, International sales director voor Barco Communication Systems en als CEO van Barconet Frankrijk (overgenomen door Cisco).

Terug naar nieuws overzicht