Equinix stelt Vice Presidents Channel Sales aan voor EMEA, APAC en AMER

Equinix stelt Vice Presidents Channel Sales aan voor EMEA, APAC en AMER

05-08-2021 | door: Martijn Kregting
Deel dit artikel:

Equinix stelt Vice Presidents Channel Sales aan voor EMEA, APAC en AMER

Colocatie-aanbieder Equinix benoemt drie nieuwe Vice Presidents Channel Sales: Orla Ni Chorcora (EMEA), Sophie Ben Sadia (APAC) en Kevin Thames (AMER). Het bedrijf werkt hard aan het verder verbeteren van zijn partnervisie en doelstellingen. Daarom wil Equinix een partner-first-mentaliteit stimuleren waarmee het tegemoetkomt aan de veranderende behoeften van klanten en partners. De drie VP’s moeten hieraan bijdragen.

Met de aanstelling van de nieuwe VP’s zet Equinix een volgende stap in het optimaliseren van de partnercommunicatie en het versnellen van de adoptie van Equinix- en partneroplossingen. Eerder voerde de Amerikaanse onderneming in dit kader al andere organisatorische veranderingen door, zoals de aankondiging van een wereldwijde channel-organisatie, die alle channel-verkopers en de Global Channel Programs-teams samenbrengt.

Ook is er een nieuw Channel Leadership Council opgezet – een wereldwijd cross-functioneel team – om te kunnen prioriteren en een strategisch partnership op te richten voor het actiever en sneller nemen van beslissingen.

Nadruk op relatie met partners

Een cruciaal element van Equinix’ veranderende bedrijfsmodel is de groeiende nadruk op de relatie met partners. Voor de overstap naar hybride multicloud als de juiste infrastructuur wordt er meer beroep gedaan op strategische en channel-partners.

Het spectrum groeit uit van resellers, system integrators, Technology Alliance-partners tot managed service providers en network service providers. Het is van belang dat de communicatie tussen Equinix en partners naadloos verloopt. Dit ligt ten grondslag aan toekomstige investeringen in tools ter ondersteuning van de integratie in het sales-ecosysteem, aldus Equinix.

Terug naar nieuws overzicht
Datacenters