Redactie - 04 augustus 2021

Maak kans op een volledig verzorgd arrangement voor de FI Dutch Grand Prix 2021

Maak kans op een volledig verzorgd arrangement voor de FI Dutch Grand Prix 2021 image

Bent u een IT beslisser doe dan mee aan het onderzoek Dutch IT Leaders Trends Survey en maak kans op een volledig verzorgd arrangement voor de FI Grand Prix 2021

Tech business platform Dutch IT Channel en ICT-dienstverlener Computacenter starten in samenwerking met market intelligence specialist Smart Profile de Dutch IT Leaders Trends Survey. Hierin wordt onderzoek gedaan naar de tech business trends en strategie vraagstukken die spelen bij IT-beslissers zoals CIO’s en ICT-managers.

Het Dutch IT Leaders Trends Survey is een project in samenwerking met Computacenter, een onafhankelijke leverancier van IT-infrastructuurdiensten. Jochem Vreeke, Manager Operations Computacenter Nederland; “De samenwerking met Dutch IT Channel en Smart Profile is een uitgelezen mogelijkheid om nog beter inzicht te krijgen in wat er speelt bij individuele IT beslissers en een mooie kans om deze inzichten gebundeld terug te geven aan de branche”.

Leiderschap en strategie

Jurgen Verheijen, Marketing Lead Smart Profile: “De Dutch IT Leaders Trends Survey wordt via een online enquête en interviews door Smart Profile en Dutch IT Channel afgenomen. Hierbij komen diverse vraagstukken die spelen bij IT-beslissers aan bod, onder andere rond leiderschap, strategie, digitale transformatie, Data & AI, cloud, infrastructuur, cybersecurity en services.”

Co-creatie

Witold Kepinski, Editor in Chief Dutch IT Channel: “Het Dutch IT Leaders Trends Survey is een nieuw initiatief van Computacenter en Dutch IT Channel en wordt uitgevoerd in co-creatie met Smart Profile. Dutch IT Channel en Smart Profile geven met regelmaat speciale onderzoeken uit rondom Cloud, Cybersecurity en Digitale Mobiliteit/Werkplek. Met onze onderzoeken geven wij alle betrokkenen in de Nederlandse tech business waardevolle inzichten over actuele trends en ontwikkelingen. Wij kijken er naar uit om de komende tijd diverse IT-beslissers uit verschillende branches te spreken. De onderzoeksresultaten van de Dutch IT Leader Trends Survey worden eind 2021 bekend gemaakt.

Bent u een IT beslisser doe dan mee aan het onderzoek en maak kans op een volledig verzorgd arrangement voor de FI Grand Prix 2021 in Zandvoort.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024