ABAX en HERE Technologies versterken samenwerking

ABAX en HERE Technologies versterken samenwerking

03-08-2021 | door: Martijn Kregting
Deel dit artikel:

ABAX en HERE Technologies versterken samenwerking

ABAX en HERE Technologies versterken hun samenwerking. De telematica-specialist streeft ernaar de klantervaring verder te verbeteren door HERE's primaire kaartaanbieder te worden. ABAX zal HERE Technologies-oplossingen gebruiken in kaartgerelateerde diensten.

Alle nieuwe ABAX-klanten zullen de volledige vloot van hun bedrijf kunnen zien vanuit de standaardkaartweergave. De samenwerking versterkt de ontwikkeling van de diensten van ABAX, verwacht Paul Walsh CTO van ABAX. "Werken met HERE opent nieuwe mogelijkheden voor de ontwikkeling van het ABAX-ecosysteem."

Dieter Lange, hoofd van partnerorganisatie EMEAR, HERE Technologies, denkt samen met ABAX beter in staat te zijn om bedrijven te helpen met het beheer van hun wagenpark beter en verlagen van kosten, terwijl de klanttevredenheid verhoogd wordt. "We willen ook de inspanningen van ABAX ondersteunen om haar diensten uit te breiden naar verzekeringsmaatschappijen, wat het bijvoorbeeld mogelijk zou maken om te scoren per rijstijl van de bestuurder."

Terug naar nieuws overzicht

Tags

telematics